StoryEditorOCM
Sport‘OMIŠ OPEN‘

Članovi TDK Plovanije osvojili zlato i tri bronce!

Piše Ivica Gjergja
6. studenog 2023. - 18:42

Sudjelujući na turniru ‘Omiš open‘ pet članova TKD Plovanije ostvarilo je lijep uspjeh. Njihov uspjeh je tim veći što je na turniru sudjelovao 241 natjecatelj, konkurencija je bila jaka, a evo kako su prošli članovi Plovanije.

Maks Baraba mlađi kadet -51 kg - svoje prvo natjecanje završio je pobjedom u finalu, te se okitio zlatnim odličjem. Leona Lleshi mlađa kadetkinja - 36 nakon dvije pobjede u polufinalu je zaustavljena, te je osvojila treće mjesto – broncu.

Šime Buovac kadet - 65 kg osvojio je broncu - treće mjesto. Nika Kulaš juniorka - 55 kg također je osvojila brončanu medalju -treće mjesto.

image

TDK Plovanija

Tdk Plovanija/

Jure Kujundžić, juniori - 68 kg borio se u polufinalu protiv reprezentativca BiH, te za malu bodovnu razliku propustio ulazak u finale i tako osvojio ‘samo‘ treće mjesto – broncu.

- Rad i trud kojega naši članovi prolaze na treninzima se isplatio. Izrazito smo zadovoljni ostvarenim rezultatima s obzirom da je ovo turnir gdje se svi natječu u A klasi. I sa najboljim borcima, naši su se uspjeli probiti do polufinala i finala. Kvaliteta naših natjecatelja nikad nije bila upitna, a iz natjecanja u natjecanje oni svojim rezultatima to i dokazuju. Čestitke svima na uspjehu. Već iduće natjecanje nas čeka dolazeći vikend u Zagrebu - rekao je nakon turnira glavni trener Antonio Čačić.

04. svibanj 2024 20:57