StoryEditorOCM
Sport400 NATJECATELJA

Članovi TKD Plovanija osvojili osam medelja od kojih četiri zlatne

Piše I. Gjergja
17. listopada 2024. - 18:02

Čak 12 članova Taekwondo kluba Plovanija nastupilo je na Open 2024 u Dugom selu u konkurenciji 400 natjecatelja iz 28 klubova iz dvije države. Bili su uspješni i osvojili osam odličja.

Anđela Čačić osvojila je zlatnu medalju nakon dvije pobjede, Petar Klanac u svojoj kategoriji kickova također je osvojio zlato te je proglašen najboljim dječakom u izvedbi kickova. Josip Đuđik je svojim vrhunskim nastupom izborio zlato, Josip Marić je s tri pobjede ušao u finale gdje je osvojio srebrnu medalju, a Luana Lleshi se i ovog puta natjecala u konkurenciji kick gdje je osvojila zlato te u borbama djevojčica -21 kg gdje je svojim vrhunskim nastupom dospjela do finala i sa 2:1 u rundama osvojila srebro.

Važno je napomenuti kako je Luana u zadnja tri vikenda odradila ukupno šest finala te osvojila pet zlata i jedno srebro što je vrhunski uspjeh i potvrda njenog predanog rada.

Nika Zelić je u uzrastu mlađih kadetkinja -48 kg u A konkurenciji osvojila broncu, a Maks Baraba u A konkurenciji mlađih kadeta -52 kg u finalu izborio srebro.

- Izvrsnim nastupima Plovanija je u ukupnom poretku najmlađih natjecatelja zauzela drugo ekipno mjesto i osvojio pehar, dok je u ukupnom poretku svih kategorija natjecanja zasjela na šestom ekipnom mjestu. Čestitam svim našim natjecateljima na uspjehu i što su još jednom svojim radom i predanosti naš klub i na ovom natjecanju visoko rangirali, kazao je trener Antonio Čačić.

U Dugom selu su nastupili: Anđela Čačić, Josip Marić, Antea Strsoglavec, Viktoria Čačić, Lara Strsoglavec, Benjamin Brkljača, Luana Lleshi, Petar Klanac, Josip Đuđik, Leona Lleshi, Nika Zelić i Maks Baraba.

22. listopad 2024 14:28