StoryEditorOCM
SportPOSJETIO JE BEOGRAD

Čudotvorna Srpkinja ipak nije pomogla Modriću? ‘Jedva se kreće na treningu, teško da će se vratiti do velike utakmice‘

Piše SPORT SD
4. svibnja 2023. - 08:20

Luka Modrić prošlog je vikenda u Beogradu posjetio Mirjanu Kovačević, slavnu liječnicu koja je između ostaloga liječila Robina van Persieja, Diega Costu, Alexisa Sancheza, Cristiana Ronalda, Novaka Đokovića i mnoge druge.

Kapetan hrvatske reprezentacije ozlijedio je mišić prepona, a nakon tretmana kod ‘čudotvorke‘ Mirjane naizgled se bio oporavio ranije od očekivanoga. S terena je trebao izbivati tri tjedna, ali je Carlo Ancelotti nakon samo deset dana šokirao javnost izjavom da se Modrić osjeća dobro i da bi se brzo trebao vratiti na teren.

- Modrić se dobro osjeća i već trenira. Procijenit ćemo njegovu situaciju ovih dana. Sigurno je da nećemo ništa riskirati, ali vrlo dobro se oporavlja i vjerojatno će igrati već protiv Osasune - rekao je tada trener Reala.

To je značilo da bi Hrvat trebao biti spreman za finale kupa, ali i za veliki ogled polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja, ali španjolski novinari koji su bili na treningu Madriđana vidjeli su da situacija ipak nije tako bajna...

"Modrić ima sve manje šanse za igranje u finalu kupa. Jedva da je sudjelovao treningu nakon poraza od Real Sociedada. Finale kupa igra se za samo dva dana, a Modrićev nastup je jako upitan. Ako Modrić ne zaigra u njemu, sve će se usmjeriti na njegov povratak do prve utakmice polufinala Lige prvaka. I u tom slučaju vrijeme radi protiv Hrvata", napisala je Marca i na kraju dodala:

"Teško da će Modrić igrati tako važne utakmice za samo par dana ako se na zadnjim treninzima prije njih jedva kreće."

20. travanj 2024 12:59