StoryEditorOCM
SportNAKON DOLASKA

Dalić otvorio dušu: ‘Luka nam treba, nismo još završili posao‘, posebno je pohvalio jednog Vatrenog

Piše SPORT SD
19. lipnja 2023. - 14:16

Nakon osvojene srebrne medalje na Ligi nacija, hrvatski reprezentativci su se vratili u Zagreb. Doček nije bio organiziran, a nisu ni svi reprezentativci doputovali. Neki su se odmah zaputili na destinacije svojih ljetnih odmora, dok su neki otišli u druge gradove u kojima žive.

Nakon dolaska u Zagreb, za medije je dao izjavu Zlatko Dalić.

"Španjolci su bili sinoć bolji od nas. Žao mi je poraza, žao mi je zbog starijih igrača kao Luke, Kove, Brozovića da nisu uspjeli okruniti tu sjajnu generaciju hrvatskog nogometa", rekao je Dalić pa progovorio o Modriću.

Luka će sam donijeti odluku o nastavku karijere u reprezentaciji. Voljeli bismo da ostane s nama, ali sam će odlučiti. On će sam reći što je odlučio kada bude htio. Bila je teška situacija nakon finala. Luka nam treba, ova generacija još nije završila posao."

"Moram pohvaliti Perišića od jučer. Odigrao je sjajnu utakmicu na lijevom beku. Bila je to dobra utakmica reprezentacije, igrali smo protiv jakog protivnika", zaključio je Dalić.

Nakon kratke izjave za medije, Dalić je nastavio potpisivati autograme navijačima na aerodromu, a ubrzo nakon toga igrači i stručni stožer su otišli prema autobusu.

05. svibanj 2024 05:28