StoryEditor
SportBICIKLIZAM

Damjan Zupanc iz BK Zadar najbolji u vožnji na kronometar

Piše I. Gjergja
28. lipnja 2020. - 12:14
Članovi BK ZadarBk Zadar

Biciklistički klub Zadar organizirao je natjecanje u vožnji na kronometar, koje se tradicionalno održava na stazi od Zadra prema zračnoj luci u Zemuniku. Pobijedio je Slovenac Damijan Zupanc koji brani boje BK Zadar, drugi je bio Duje Peričić, bivši član BK Zadar koji od ove sezone nastupa kao junior u dresu Kolesarskog kluba Adria iz Novog Mesta.

Treći je Ante Radić, trener BK Zadar i hrvatske reprezentacije. Četvrto mjesto je pripalo mladom Nicolasu Gojkoviću, kadetskom reprezentativcu Hrvatske, peti je bio Ivan Gobin, inače jedan od najboljih zadarskih triatlonaca.

Visoko u muškom društvu plasirala se na šesto mjesto Maja Perinović, aktualna državna seniorska prvakinja, dok je iza nje na cilj stigao Luka Škara, još jedna mlada nada hrvatskog biciklizma koji nastupa za BK Zadar.

- Iako je kronometar održan kao trening natjecanje svi sudionici dali su sve od sebe da postignu što bolja vremena pred prvu utrku koja je na programu 4. srpnja, a to je državno brdsko prvenstvo na Učkoj, kazao je tajnik BK Zadra Neven Pavić.

Izdvojeno

10. srpanj 2020 02:58