StoryEditorOCM
SportKVALIFIKACIJE

Danas prijave za Erste Plavu ligu ‘uživo‘ na atletskom stadionu ŠC Višnjik

Piše Zadarski.hr
1. lipnja 2021. - 10:22

Na atletskom stadionu ŠC Višnjik u organizaciji AK Fortius u četvrtak 10. lipnja održat će se zadarske kvalifikacije za atletsku Erste Plavu ligu.

Riječ je o natjecanju učenika trećih, četvrtih, petih i šestih razreda osnovnih škola koje se održava u devet hrvatskih gradova, a dvoje najboljih iz svake discipline izborit će nastup na zagrebačkom finalu 14. rujna ove godine.

Jedan natjecatelj smije nastupiti u najviše dvije discipline. Trećaši i četvrtaši u izboru imaju utrke na 60 m i 300 m te skok u dalj i bacanje vortexa, a petaši i šestaši utrke na 60 m i 600 m, skok u dalj i bacanje kugle. Učenici prvih i drugih razreda imaju pravo nastupa u kategoriji trećaša.

Na borilište prvi izlaze šestaši i to u 15:30 sati. Od 16:30 sati za plasman na zagrebačko finale borit će se petaši. U 17:30 sati započinje natjecanje četvrtaša, a u 18:30 trećaša. Prijave se primaju online (www.ersteprvaliga.hr/plava-liga/) ili osobno na tribinama atletskog stadiona ŠC Višnjik radnim danom od 18:30 do 19 sati. Tom prigodom organizatori iz AK Fortius rado će odgovoriti na sva pitanja atletičara vezana uz natjecanje, discipline, pravila, satnicu, borbu za zagrebačko finale…

Krajnji rok za prijave je na sam dan natjecanja (10. lipnja), sat vremena prije početka natjecanja za uzrast u kojem se atletičar natječe.

Prilikom prijave uz ime i prezime učenika potrebno je napisati discipline za koje se prijavljuje (najviše dvije) te ime škole koju zastupa. Potrebno je donijeti i potpisanu suglasnost roditelja/staratelja za koju će obrazac stići na e-mail roditelja nakon uspješne online prijave. Ako se prijavljuje osobno na stadionu na letak prijavnici nalazi se i suglasnost koju roditelji obavezno moraju potpisati.

Organizatori mole sve natjecatelje da na stadion dođu sat vremena prije početka natjecanja svoje dobne skupine.

24. travanj 2024 21:20