StoryEditorOCM
SportSTOLNOTENISAČI DONATA NIŽU USPJEHE

Davor Karlović: “Igrom ćemo ostvariti cilj-plasman u Super ligu“!

Piše Ivica Gjergja
26. siječnja 2018. - 19:59
Davor Karlovic.JPG

Stolnotenisači STK Donata, negdje u prvoj polovici prosinca prošle godine, a nakon odigranih mečeva u Puli i Rijeci postali su prvi u prvom dijelu natjecanja 1. HL zapad. Zadrani su bez poraza s uvjerljivih devet pobjeda ostvarili veliki uspjeh - 18 bodova, te su najbolji u ovoj ligi. Imali su odmor, pa pripreme koje su nedavno okončali. One bazične pripreme bile su na Plitvicama, a ostalo su odradili u svojoj dvorani na Bagatu.

Ništa se nije promijenilo, cilj je isti - postati prvak i plasirati se u Super ligu Hrvatske. Pred „otvaranje“ drugog dijela polusezone koja počinje u subotu 27. siječnja, prošetali smo do kluba i našli kako se ozbiljno i predano trenira, trener Davor Karlović u kutu sve to nadzire - dozira. 

- Završivši uspješno polusezonu bili smo na odmoru tjedan dana, nakon toga odradili bazične pripreme i nastavili dalje po planu sve do danas. Trenutno se pripremamo za subotu i ogled sa Zabokom u našoj dvorani sa početkom u 11 sati. Plan priprema smo odradili u potpunosti i sa tim sam izuzetno zadovoljan vidio sam, a i osjećam da su dečki pripremljeni, marni su bili puni entuzijazma želje, volje i naboja za boljim. Nastavljamo tamo gdje smo stali u prvom dijelu idemo korak po korak dalje ka cilju.

Zacrtano trebamo ostvariti u djelo i tako dohvatiti naš cilj. Što se tiče predstojeće utakmice znam da će biti borbena, očekujem pravi pristup igri naših dečaka i dakako da pobijedimo susret, rekao je Karlović.

Prva trojka se zna Tomislav Zubčić, Ivan Zeljko i Antonio Goja, priključili ste i neke vaše juniore?

- Da. Nastojimo osvježiti sastav novim licima, pa smo temeljem onoga što znaju i upražnjavaju na treninzima priključili juniore koji s nama treniraju i to Antu Ražova i Filipa Miljatovića. Oni su tu prosudili smo da kada se stožerni igrači „umore“ da ih odmjene i da dobiju svoj dio i priliku u igri, jer su oni naša budućnost. Uvoditi ćemo ih sukcesivno, otkriva nam Karlović.

Kažite nam nešto o ovoj ligi koju igrate?

- Nije to više ona nekadašnja liga, slabašna liga, borbeni su dečki u njoj sada igra dosta iskusnih provjerenih igrača poput Habijaneca, Atikovića u raznim klubovima. Nikad ne znaš kada ćeš „naletit na minu“, no uvjeren sam da mi imamo najbolji sastav i da ćemo ostvariti svoj cilj. Još jednom pozvao bi naše navijače da dođu u što većem broju u subotu na Bagat.

23. travanj 2024 19:31