StoryEditorOCM
SportDENIS PLESLIĆ

Sportski direktor o stanju u KK Zadru: Prijelomni je trenutak sezone - ekipu treba zadržati na okupu jer su pokazali da zaslužuju maksimalnu podršku

Piše Zadarski.hr
29. siječnja 2023. - 17:01

Iz KK Zadra je javnosti upućeno priopćenje sportskog direktora Denisa Pleslića koje objavljujemo u cijelosti.

 

Unatoč financijskim problemima u kojima se Klub nalazi u posljednje vrijeme,kao sportski direktor želim naglasiti da se za sada financijska situacija nije odrazila na sportske rezultate u svim segmentima Kluba. Dapače s obzirom na smanjeni budžet rezultati su iznad očekivanja u svim klupskim selekcijama.

Seniorska selekcija ima najbolji omjer 9-8 u zadnjih sedam sezona nakon 17 kola u Aba Admiral Bet ligi i u HT premier ligi smo u samom vrhu. Igrači i stručni stožer naporno rade na treninzima i daju svoj maksimum na svakoj utakmici unatoč nehumanom rasporedu odigravanja utakmica.

Naglašavam da je vrlo bitno rješiti što prije financijske probleme jer se nalazimo u prijelomnom trenutku sezone. Očekuje nas vrlo zahtjevan raspored u Aba Admiral Bet ligi, završnica Hrvatskog kupa i završnica Hrvatskog prvenstva i ekipu treba što je najbitnije zadržati na okupu jer su pokazali do sada svoji pristupom da zaslužuju maksimalnu podršku. U omladinskom pogonu razvojna ekipa (KK Jazine) koja nastupa u Prvoj muškoj ligi se nalazi na diobi 6. mjesta, a razvojna kadetska ekipa (KK Diadora) koja nastupa u Drugoj ligi- jug nalazi se na diobi 1.mjesta.Treneri vrijedno rade, igrači napreduju po planu i zaslužili su da budu plaćeni za svoj rad.

S poštovanjem, Denis Pleslić sportski direktor KK Zadar

03. svibanj 2024 20:18