StoryEditorOCM
SportPRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 7. KOLO

Derbi u Sukošanu!

Piše Ivica Gjergja,
20. listopada 2017. - 12:46
DETALJ.JPG

Igrači trenera Alena Vedrića iz Zlatne luke dočekuju u svom dvorištu na Dešenju jednog od prve dvojice na ljestvici momčad Hajduka. Sigurno je da će to biti odlična nogometna predstava, oba aktera su pripravna i po onome kako su se spremali i što smo vidjeli na trenigu sigurno je da će utakmica biti zanimljiva.

Domaćini imaju obvezu više jer se igra na njihovom terenu, a Hajduk nema tu obvezu pobjedu "pod mus" i tu njegovi igrači vide momenat da uzmu bod(ove). Ako ste u blizini igralište Dešenj dođite i uživajte u nogometu. Zanimljive će biti i druge utakmice koje se igraju u subotu i nedjelju.

Raspored, subota 21. listopada u 15,30 sati igraju:

Dragovoljac – Arbansi,

Velebit – Polača.

Nedjelja, 22. listopada u isto vrijeme:

Zlatna luka – Hajduk,

Sabunjar – Zemunik,

Pakoštane – HV Posedraje,

Dalamatinac – Škabrnja,

Bibinje – Croatia.

Redoslijed nakon 6. kola: Hajduk i Pakoštane 13, Dragovoljac i Zlatna luka 11, Škabrnja 10, Polača 9, Arbansi i HV Posedarje 8, Dalmatinac 7, Bibinje i Croatia 6, Sabunjar i Velebit 4, Zemunik 3 boda.

 

Na listi strijelaca vodi Luka Miletić (Škabrnja) sa pet postignutih zgoditaka. Radi tri akomulirana žuta kartona u ovom kolu ne mogu igrati: Frane Bačkov (Pakoštane) i Roko Stojanov (Pakoštane).

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 5. KOLO

Otvaraju Zrmanja – Podgradina!

 

Raspored igra se 21. listopada u 15,30 sati - subota po sljedećem:

Zrmanja – Podgradina,

Pag – Vrčevo,

 

Nedjelja u isto vrijeme:

Gorica – NOŠK,

Murvica – Nova zora.

Redoslijed nakon 4. kola: Zrmanja 10, Debeljak 9, Podgradina 7, Gorica 6, Vrčevo i NOŠK 1, Murvica i Nova zora 0 bodova.

Na listi strijelaca vodi Mario Banić (Gorica), Stipe Marinović (Debeljak) i Luka Tulumović (Zrmanja) sa po četiri postignuta zgoditka.

 

18. travanj 2024 22:52