StoryEditorOCM
SportPLIVAČKI KLUB ZADAR OBUČAVA NEPLIVAČE

Deset novih malih junaka

Piše Zadarski.hr
17. listopada 2019. - 12:21
Obuka neplivača 1610 2019

Plivački klub „Zadar“nakon odrađenih 15 treninga obuke neplivača bogatiji je za 10 malih superjunaka.Grupe malih neplivača kroz svibanj Vodili su treneri Željko Olujić i Maja Štrbac.

U obuci su sudjelovali: Šime Bašić, Anđelina Burčul, Luka Burčul, Anesa Gulan, Vito Jelenić, Roko Blaž Maričić, Vito Miočić, Ivano Putrić, Lorena Šarić, Mia Šašić, Ana Katarina Šikić, Doris Šimić, Sara Torbarina, Toma Zubčić i Pia Mila Žokalj.

Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su klupskom majicom, diplomomi prigodnim poklonima. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar“svim superjunacimai njihovim roditeljima čestitajuna uspješnom savladavanju programa.

U tijeku su prijave za upis u Obuku neplivača na bazenu Višnjik.Program obuke neplivača osmišljen je za djecu od četiri i pol godine i starije koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja

26. travanj 2024 21:54