StoryEditorOCM
SportVEČERAS JE PRVA KOŠARKAŠKA FEŠTA U DVORANI OŠ ZADARSKI OTOCI

Diadora igra povijesnu utakmicu – dolazi im DOŠK

Piše Zadarski.hr
27. listopada 2018. - 10:38
dia2

Odlukom Hrvatskog košarkaškog saveza pomaknut je termin odigravanja utakmice prvog kruga Kupa Krešimira Ćosića između Diadore i drniškog trećeligaša. Entuzijasti će tako već danas u sportskoj dvorani Osnovne škole Zadarski otoci, s početkom u 20:30 sati, ugostiti Košarkaški klub DOŠK iz Drniša.

Prva službena, a samim time i povijesna utakmica KK-a Diadora odigrat će se u dvorani na Bilom Brigu koja će tako premijerno ugostiti ljubitelje kraljice igara jer je dosad služila samo kao dom zadarskih malonogometaša.

-Veselimo se našoj prvoj utakmici u našem domu na Bilom Brigu. Bit će to fešta od košarke i ovim putem pozivam sve naše članove i prijatelje Kluba da se odazovu i napune predivnu dvoranu Osnovne škole Zadarski otoci, izjavio je kapetan Kluba, Tomislav Troskot. Ovaj poziv dolazi nakon velikih napora svih zaljubljenika, ali i partnera Kluba koji su zaslužni što je dvorana dobila vrhunski semafor i danas konačno prošla zahtjevan inspekcijski nadzor kako bi se u konačnici prvo kolo Krešinog kupa i odigralo:

-Odradili smo veliki posao, ali u tome sigurno ne bi uspjeli bez velike pomoći naših članova a ponajviše našeg najvećeg Prijatelja i donatora, Thomasa Luburića koji je osigurao sredstva da se taj semafor i postavi, nadodao je Željko Šolaja, član Uprave KK-a Diadora.


 

04. svibanj 2024 12:48