StoryEditorOCM
SportPRVA HMNL ŽENE

Djevojke iz Poličnika pokazale što znaju: dijele prvo mjesto na ljestvici s Osječankama

Piše Ivica Gjergja
22. prosinca 2020. - 17:42

Nakon odigranog drugog kola u ovoj ligi, MNK Super Chicks iz Poličnika su pored MC Plus iz Osijeka na prvom mjestu ljestvice sa dvije uvjerljive pobjede. Pale su igračice Radnika iz Karlovca u prvom kolu (9:2) i u nedjelju Sisicia iz Siska (5:1) u drugom.

Utakmica u Karlovcu je bila od samog početka, pa do kraja susreta „jednosmjerna ulica“ Čiksica, dok je u drugoj Siscia iznenadila, povela i to je sve što su napravile. Nakon toga cure iz Poličnika su uzele sve u svoje ruke, zaigrale dobro i riješile susret u svoju korist. Gošće su totalno pale od 34. minute te primile „petardu“. Najefiksanija igračica Čiksica do sada je Petra Barbir koja je upisala na svoj „konto“ pet zgoditaka. Nakon susreta sa Sisciom, trener Luka Marinović je kazao:

- Ostvarili smo cilj, pobijedili smo Sisciu, te nakon dva kola imamo šest bodova što je odličan početak natjecanja u ligi. Pa rekao bi i iznad očekivanja. Ova druga utakmica bila je teška no uspjele se moje cure preokrenuti rezultat, zaigravši onako kako smo i u pripremi tražili da igraju. Sve su cure zaslužile čestitke, a mlade i potentne mjesto u timu. Sa ove dvije pobjede biti će lakše i blagdane provesti -sa smješkom je kazao Marinović.

Sljedeće treće kolo Čiskice su gošće Dinama.

16. travanj 2024 23:12