StoryEditorOCM
SportMALONOGOMETNA LIGA

Dobar poticaj za buduće igre: ‘Čiksice‘ uzele bod u Sesvetama!

Piše Ivica Gjergja
25. siječnja 2022. - 17:37

ZAGREB. Suci: Zlatko Iličić (Dugo selo) i Paola Tutić (Zagreb). Delegat: Željko Trdišević (Popovača). Mjeritelj vremena: Matija Vurnek (Zagreb).

ALUMNUS : Severinski , Orešić, Krog, Trstenjak, Stipančević, Telišman, Đukić, Hubak, Rogar, Damjanović, Kapčević, Ajel, Sabo, Gaisier. Trener: Mario Modrušan.

FUTSAL SUPER CHICKS: Matković, Deranja, Ćubić, Granć, Barbir, Števanja, Čavić, Rožić, Fridrih, Klapan, Vunić, Vitaljić,. Trener: Luka Marinović i Slađan Matulina.

Svi oni koji su bili na ovoj utakmici reći će vam da su se cure jedne i druge ekipe dosta trudile, igrale borbeno i fer. Nakon lijepih akcija, poglavito, „Čiksica“ bilo je dosta prigoda za postizanje zgoditaka, no mreže su ovaj put ostale prazne.

Što se tiče „Čiksica“ one dolaze do igre iz susreta u susret, u polju su dobre , da malo bolje poprave efikasnost na čemu trener Marinović radi to bi bilo „to“. I ovaj bod će biti dobar poticaj mladoj ekipi gošći za bolje igre u budućim utakmicama.

- Zadovoljan sam igrom, a na kraju i bodom mojih igračica. 'Alumnus' je jedna dobra ekipa u kojoj su igračice koje se dobro poznaju i zajedno igraju dosta vremena. Mi iz susreta u susret igramo sve bolje, što me raduje i vjerujem da ćemo tako i nastaviti u prvenstvenim dvobojima, kazao nam je kratko trener Čiksica, Luka Marinović.

02. svibanj 2024 08:12