StoryEditorOCM
SportPRVENSTVO HRVATSKE NA VIŠNJIKU

Dolaze najjača imena hrvatskog plivanja!

Piše Ivica Gjergja
14. prosinca 2016. - 23:51
Plakat2

Tijekom sljedećeg vikenda Plivački klub Zadar bit će domaćin najvažnijeg plivačkog natjecanja u Hrvatskoj ove zime. Naime, Zadrani će imati priliku uživo navijati za hrvatske plivačke zvijezde, jer će se sva velika imena hrvatskog plivanja naći na zatvorenom plivalištu bazena Višnjik.

Među njima i Sanja Jovanović, Mario Todorović, Mislav Sever, Kristijan Tomić, Ana Radić i ostali sudionici tek održano Svjetskog prvenstva u malim bazenima.

Na natjecanju će nastupiti po 16 najboljih muških i ženskih ekipa, po osam u A i B rangu. Natjecanje će se odvijati u tri dijela, počinje u subotu 17. prosinca u 9 sati. Istog dana plivači će ponovno na bazen od 16 sati, a treći dio natjecanja održati će se u nedjelju 18. prosinca s početkom u 09 sati.

Podsjetimo da su zadarski plivači na lanjskom natjecanju pridružili curama i ušli u prvih 16. Čast im je da ove godine nastupaju u B rangu s muškom i ženskom postavom i to na domaćem terenu.

Boje PK Zadar u muškoj konkurenciji braniti će Antonio Milin, Filip Petani, Bruno Šarić, Marko Radović, Božo Puhalović, Marijan Kulaš, a u ženskoj konkurenciji: Katja Čizmin, Nikka Sipina, Anna Mladenović, Nikita Baraba, Lea Matešić, Andrea Anna Milin, Petra Rudić i Marija Dora Bačić.

- Ovo natjecanje velika je prilika za promociju i popularizaciju plivanja u našem gradu te velika prilika svim ljubiteljima ovog baznog sporta da na bazenu Višnjik pogledaju najjača imena Hrvatskog plivanja – poručuje Anja Jelenić iz PK Zadar te poziva Zadrane da ovaj vikend provedu u zatvorenom plivalištu bazena Višnjik, navijajući i uživajući u zamasima hrvatskog i zadarskog plivanja.

Ulaz je slobodan.

23. travanj 2024 10:39