StoryEditorOCM
SportMALONOGOMETNI TURNIR PAKOŠTANE KUP 2019

Domaćin večer prije trijumfirao u Biogradu, pa onda naiskap popio Aqvu!

Piše I. Gjergja
10. rujna 2019. - 12:44
MNK Pakostane

Malonogometna momčad Pakoštana na teren je izašla s osvojenim pokalom u Biogradu večer prije, gdje su porazili Croatiju. Uspjeh domaćina praćen je ovacijama s tribina, a u istoj je atomosferi počeo i susret s Aqva klubom.

Odmah su domaćini napali preko odličnih Maksana, Lokina, Barešića i Stojanova koji je zabio prvi zgoditak, pokazavši tako tko je gazda u Pakoštanima.

Pakoštane su dominirale u polju, igralo se od noge do noge, Aqva nije mogla do gola. Vidi se da momčad ima glavu i rep, da je satkana od pravih malonogometnih znalaca koje je u odličan orkestar uglazbio Luka Šarin. Susret je na koncu zasluženo završio pobjedom domaćina s pola duzine golova.

U drugom susretu između Tinja i Tribunja favoriti nisu uspjeli opravdati očekivanja. Eding Tribunj je preko svog najboljeg pojedinca Šimuna Popova s tri zgoditka bio nezadrživ i nerješiva zagonetka za domaćina.

Na kraju večeri pao je i Domino istina s jednim ali vrijednim zgoditkom Fortuna Drage koja je sebi tako osigurala prolaz u sljedeće kolo.

 

REZULTATI

PAKOŠTANE – Malonogometno igralište kod škole. Gledatelja 300. Suci: Krešo Zrilić i Damir Lerga.

 

PAKOŠTANE – AQVA KLUB 6:0

PAKOŠTANE: Šarin, Maksan 2, M. Bačkov, Vučkov 1, Barešić, Lokin 1, Čudina, F. Bačkov 1, Stojanov 1. Voditelj: Luka Šarin.

AQVA KLUB: Mrkić, Kalcina, Žutelija, Bobić, Ćurković, M. Čačić A. Čačić, Ugrinić, Marinović, Nimac. Voditelji: Luka Desnica i Kristian Knez.

 

TINJ – EDING TRIBUNJ 1:4

TINJ: Jurjević, Peraić, M. Jurjević, Prtenjača, H. Jurjević, Bobanović, Erlić, Perković 1, Colić, Bašić, S. Bašić, Čačić. Voditelj: Mladen Čulina.

EDING TRIBUNJ: Baričić, Remšak, Stipaničev 1, Bračanov , Popov 3, Troskot, Ćoran. Voditelj: Šimun Popov.

 

DOMINO – FORTUNA DRAGE 0:1

DOMINO: Pavlović, Ćirjak, Zanić, Petrović, Peraić, Šimić, Bačić, Jurica, Šitum, T. bašić, Katuša. Voditelj: Marijan Buljat.

FORTUNA DRAGE: Zdrilić, Stojanov, Knez, I. Vulin, M. Vulin, Bačić 1. Voditelj: Ivan Vulin.

 

Večeras se igraju dvije utakmice:

U 20 sati HU Antonio Jurjević –Drage

U 21 sat Otpisani – Young boys

19. travanj 2024 02:20