StoryEditorOCM
SportFOTO: ZADOVOLJSTVO U NŠK NOVA ZORA

Donacija novog mještanina Svetog Filipa i Jakova - iz Italije stigla nova garnitura plavih dresova!

Piše Ivica Gjergja
3. kolovoza 2019. - 13:25
nz1

Kada se dobije donacija, sigurno je da si zadovoljan! Zadovoljstvo je „sijalo“ na sve strane u NŠK Novoj zori, a o čemu se radi otkrio nam je dopredsjednik kluba Krešo Mikas.

-Dobili smo kompletnu garnituru plavih dresova, njih 25 sa štucnama i hlačicama, a dolaze iz Italije. Prijatelj kluba Damir Majica nam je u klub doveo svog prijatelja, a odsada i našeg, koji je sada ujedno i naš mještanin, gospodina Eldina Hašića. On na drugoj obali Jadrana ima svoju tvrtku koja se bavi metalnom industrijom i iz srca nam je ponudio i darovao dresove za seniorski sastav, priča nam Krešo.

„Primopredaja“ je izvršena u poznatom filipjanskom restoranu gdje je bio i predsjednik kluba Šime Mikas te su primili donaciju, a gdje su se našle i tri "Adidasove" nogometne lopte. I domaćini su svom gostu podarili znamenitosti – suvenire ovog kraja, Općine i Turističke zajednice Svetog Filipa i Jakova.

Dobivate razne donacije, opremljeni ste, što ima novoga u klubu, sada ste županijski prvoligaši, pitamo Šimu Mikasa?

-Zahvalio bih se i Stipi Bilaveru, koji nam je ranije donirao garnituru dresova, kao i drugima koji nam pomažu. U stručnom dijelu za trenera seniora postavili smo Vladu Mandića, koji će, uvjereni smo, svojim znanjem dignuti nogomet u klubu. Što se tiče mlađih naraštaja voditelj škole Krešo Mikas imat će u radu tri generacije mladaca, a koje će trenirati Šime Mikas i Željko Morović, a koji je prošlu sezonu seniore i doveo do 1.ŽNL, kaže nam predsjednik Mikas.

25. travanj 2024 11:39