StoryEditorOCM
SportNAKON PAUZE OD 17 GODINA - 5. ATLETSKI MITING ZA MLADE I STARIJE

Dosad prijavljeno 130 natjecatelja!

Piše I. Gjergja
24. kolovoza 2017. - 00:46
plakat ask

U sklopu Dalmatinske atletske lige, AŠK Zadar organizira 5. atletski miting za mlade i starije od 13 godina do seniora, koji će se održati na SC Višnjik u sljedeću subotu u 16 sati. Zanimljivo da se ovaj miting zadnji put održao prije 17 godina kao kup Hrvatske. Od tada je natjecanje dobilo zabranu od Atletskog saveza Hrvatske jer na SC Višnjik nije bilo uvjeta. Nakon obnove Višnjika uvjeti su idealni i dobiveno je „zeleno svjetlo“ da se miting može održati.

Prema onome koliko smo saznali iz AŠK Zadar do sada je prijavljeno 130 sudionika i to klubovi: Borac (Banjaluka), Sarajevo, ASK (Split), Hajduk (Split), AŠK Zadar, Benkovac, Olimpus, Sveti Vid (Vrbovac), Dinamo (Zagreb), Rogovo (Sveti Filip i Jakov).

Prijave još traju pa se definitivan broj natjecatelja još ne zna.

- Mi smo spremni. Imamo sve uvjete i očekujemo dobro natjecanje, moguće je da padne i koji rekord. Uvjeren sam da će se svi sudionici osjećati kao doma, kazao nam je kratko trener u AŠK Zadar, Ivan Šola.

 

Upisi u Malu školu atletike

U AŠK-u Zadar otvoren je upis u malu školu atletike od 6 do 10 godine. Iako se tijekom cijele godine provode upisi, oni se raspisuju i pred subotnji miting. Svi koji to žele mogu se prijaviti mogu se za informacije javite na mob 091 7870725.

03. svibanj 2024 03:50