StoryEditorOCM
SportIZ HNK ZADAR

Dragan Blatnjak oformio stručni stožer na Stanovima: pomoćni trener je Vedran Ješe, a trener vratara Krešimir Jaklin

Piše Zadarski.hr
8. siječnja 2023. - 11:41

Trener Dragan Blatnjak će prozivku prve momčadi obaviti u ponedjeljak 9. siječnja 2023. u 10:15 sati na Stanovima. Trenutnom igračkom kadru u svlačionici će se pridružiti Karlo Torbarina i Ive Ćelić koji su se već predstavili, s tim da i dalje ostaje otvorena mogućnosti za dolaske i odlaske pojedinih igrača. Blatnjak je u međuvremenu oformio stručni stožer kojega uz njega čine pomoćni trener Vedran Ješe i trener vratara Krešimir Jaklin.

Vedran Ješe je nekadašnji hrvatski reprezentativac, profesionalni nogometaš, rođen u Banja Luci 1981. godine. Nakon dolaska u Zagreb u mlađim uzrastima razvijao se u NK HAŠK i NK Zagreb. Javnosti je ostao upamćen kao stoper u momčadi NK Zagreb koja je 2002. postala hrvatski prvak. U nastavku karijere je igrao u Dinamo iz Zagreba i Interu iz Zaprešića. Inozemnu karijeru je gradio u Švicarskoj (FC Thun), Izraelu (Bnei Yehuda i Ashdod), Grčka (Kavala) i BiH (Olimpik i Široki). U sezoni 2014.-15. je nastupao i za NK Zadar, a dugu nogometnu karijeru je završio prije 1.5 godinu u HNK Primorac iz Biograda gdje je dio vremena imao ulogu igrača-trenera. Upravo navedeno ukazuje da pomoćnom treneru Ješi nije strano natjecanje u 3. NL Jug što će za prvu momčad biti veliki dobitak.

Krešimir Jaklin je već godinama trener vratara u HNK Zadar u kojemu radi i kao administrator. Uz navedeno Krešo je angažiran od 2015. godine u hrvatskoj ženskoj nogometnoj reprezentaciji. Jaklin je bio dio stožera u prvoj momčadi i u vrijeme trenera Želimira Terkeša te se nastavkom suradnje ostvaruje kontinuitet.

Stručnom stožeru prve momčadi HNK Zadar želimo da odlično pripreme ekipu za nastavak sezone u koju naš Klub ulazi s 2. mjesta i 32 osvojena boda, četiri manje od prvoplasirane NK Zagora.

07. svibanj 2024 12:06