StoryEditorOCM
SportIZ HRVATSKOG BOKSAČKOG SAVEZA

Dragan Vidaić izbornik mlađih seniora Hrvatske!

Piše Ivica GJERGJA
7. lipnja 2017. - 17:03
dragan_vidaic1-150410

Lijepa vijest došla je iz Hrvatskog boksačkog saveza. Naime, sukladno odluci Izvršnog odbora, koji je donesen još lani, da se izbornici biraju temeljem rezultata nakon pojedinačnog prvenstava Hrvatske za mlađe seniore i žene, HBS je imenovao Dragana Vidaića, trenera BK Zadar, izbornikom mlađih seniora Hrvatske.

Na ovu vijest kontaktirali smo Dragana Vidaića i čestitali mu, on je to već saznao i kazao nam je:

-Raduje me ta divna vijest, da sam postao izbornik mlađih seniora. Hvala ljudima iz izvršnog odbora HBS-a , a ostvareni rezultati su me „preporučili" za ovu vrlo zahtjevnu i tešku funkciju u boksu. Znam da me čeka dosta posla no spreman sam sve učiniti kako bi postigli što bolji uspjeh - rezultat na natjecanjima mlađih seniora, kratko nam je kazao Vidaić.

Podsjetimo da je Vidaić u ulozi izbornika do sada proveo 12. godina tri puta je bio izbornik juniora, tako da mu je sve poznato. U sadašnjoj ulozi ostaje mu da oformi svoj tim. Kada se uzme sve do sada onda je Dragan Vidaić i više nego zaslužio izborničko mjesto jer neumorno, predano i sustavno sa svojim bokasčima kako u BK Zadru tako i reprezentaciji „bere" uspjehe.

Treba se prisjetiti samo posljednjih nekoliko boksača iz Zadra koje je Dragan „stvorio" te sa njima ostvario odličan uspjeh za zadarski i hrvatski boks, braće Filipi, zatim Josipa Biletića, Đena Skroče, Daria Peričića.

 

28. travanj 2024 13:14