StoryEditorOCM
SportDOK LOPTA MIRUJE – CRTICE IZ KLUBOVA PRVE ZNL ZADAR

"Dragovoljac" iz Poličnika: Mateo Jović napustio klub!

Piše Ivica GJERGJA
25. prosinca 2019. - 15:51
sukosan

Mateo Jović, prokušani stoper, inače u Dragovoljcu je proveo 3,5 godina, došao do dokapetana momčad, prema povjerljivim izvorima napustio je klub – nije više njihov član. Pokušali smo njega konzultirati nismo ga uspjeli dobiti. Kako se radi o odličnom nogometaši vjeruje se da će ubrzo naći klub gdje će igrati.

NK POLAČA IZ POLAČE: Bićine osvjetljene!

Zasvjetlile su Bićine, glasi izvješće iz Polače. Naime, nogometno igralište Polače dobilo je nove obrise. Osvjetljeno je i sada će se moći trenirati i u večernjim satima što pogoduje igračima i struci. U NK Polači je zadovoljstvo odrađenim, šest je reflektora, odlična vidljivost, također infrastuktura na terenu razlog je da Polače krene „uzbro“ prema višoj poziciji na ljestvici.

HV POSEDARJE: Mateo Rončević prvi strijelac polusezone!

Kada se sumira učinak – postignutih zgoditaka dođe se do toga da je u Prvoj ŽNL Zadar, najbolji strijelac lige Mateo Rončević, koji je postigao 14. zgoditaka.  Mateo vodi ispred Martina Bačkova (Pakoštane) i Gorana Burčula (Hajduk9 koji su postigli po 13 zgoditaka. Uzgred njegov klub HV Posedarje je trenutno prvi na ljestvici.

NK ZLATNA LUKA: Drugo mjesto u polusezoni veliki uspjeh!

Igrači, struka i Uprava NK Zlatne luke sa osvojenih 28 bodova drugi su na ljestvici, lige iza HV Posedarja. Uspjeh je to koji ni najoptimističniji navijači nisu  očekivali, no kada se uzme njihova konstantno dobra igra, kada se uzmu pobjede koje su ostvarili tada su „žuti“ zasluženo na tom mjestu, sa tendencijom i višeg mjesta.

25. travanj 2024 15:59