StoryEditorOCM
SportNOGOMET

Drugo kolo Prve županijske lige otvaraju Dalmatinac i Zlatna luka!

Piše Ivica GJERGJA
11. rujna 2020. - 12:43

U Crnom gostuje Zlatna luka iz Sukošana i uvijek je to sraz s Dalmatincem koji izaziva posebnu pozornost. Oba su sastava startala dobro, osvojili su po tri boda u prvom kolu, ali tko će pokleknuti?.

Zadrani puni pozitivnog naboja dolaze na zemuničke Lužine, hoće li to biti jednosmjerna ulica? No koliko smo vidjeli i trener Zemunika Šime Ivković ima što reći preko svojih igrača, dobro su pripremljeni.

Pakoštane dolaze u Sveti Filip i Jakov i uvijek je njihov sraz „mač s dvije oštrice“.

U Pridragu odlazi Dragovoljac željan igre i dobra rezultata. No Hajduci čvrsto drže svoj dom i obećavaju pobjedu.

Susjedski derbi Polače i Velebita uvijek je lijepo pogledati, ako ste u blizini u nedjelju Bićina, igrališta Polače, dođite i uživajte u dobrom nogometu.

Bibinjci očekuju dobru igru, no Škabrnja je tvrd orah, neće se tako lako predati. Trenere Bibinja Beru Buterina i Škabrnje Marijana Lamešića veže veliko prijateljstvo, tko će koga nadmudriti pitanje je sad?

Na pomoćno igralište Stanova dolazi Sabunjar, jedan od najboljih timova ove lige. Arbanasima će trebati dosta truda i dobre igre da uzmu bod(ove).

 

Raspored:

12. rujna – subota u 17 sati igraju:

Crno: Dalmatinac – Zlatna luka.

 

13. rujna – nedjelja u 17 sati:

Sv. Filip i Jakov: Nova zora - Pakoštane

Pridraga: Hajduk (P) – Dragovoljac,

Stanovi pomoćno- Zadar: Arbanasi – Sabunjar,

Polača: Polača - Velebit (B),

Bibinje: Bibinje - Škabrnja '91,

Zemunik: Zemunik - HNK Zadar.

 

Redoslijed na ljestvici nakon 1. kola: Zadar, Velebit, Zlatna luka, Dalmatinac, Dragovoljac, Polača, Sabunjar 3, Hajduk, Pakoštane, Škabrnja, Nova zora, Arbansi, Zemunik, Bibinje 0 bodova.

 

19. travanj 2024 01:22