StoryEditorOCM
SportPOTPISANA SURADNJA

Dva kluba trenirat će zajedno u vrhunskim uvjetima ŠC Višnjik, pod vodstvom trenera s UEFA licencama

Piše Ivica Gjergja
5. srpnja 2021. - 12:48

U prostorijama HV Posedarja dogovorena je i potpisana poslovno - sportska suradnja između HV Posedraja i NK Zadarnove. Kako su nam kazali, cilj suradnje je razvoj mladih igrača kroz podizanje kvalitete rada te igranje u ligama mlađih uzrasta na razini Dalmacije. Za prvu sezonu bit će obuhvaćene kategorije kadeta i juniora. Suradnja je koncipirana na način da će se spojiti kadeti i juniori ova dva kluba koji će zajedno trenirati u vrhunskim uvjetima Športskog centra Višnjik u Zadru, pod vodstvom trenera s UEFA licencama, a u natjecanju Dalmatinske lige igrat će pod imenom Hrvatskog viteza. Suradnju su potpisali u ime HV Posedarja Ivan Šimurina, sportski direktor, i Antonio Perica, voditelj Škole nogometa NK Zadarnove.

Sportsko - poslovnu suradnju pozdravio je i predsjednik HV Posedarja Ivica Klanac kratko kazavši:

- Uvjeren sam da će suradnja biti profesionalna i na najvećoj mogućoj razini, po ugledu na ostale velike hrvatske klubove. Vidimo da su te suradnje pravi primjer i putokaz za napredak i edukaciju mladih igrača i trenera, naša oba kluba.

- Jako smo zadovoljni postignutom suradnjom s najboljom školom nogometa u Zadarskoj županiji i držimo da će ovo biti još jedna dodatna vrijednost našega kluba, koji je posljednjih godina u pravom zamahu. Iza naših seniora je vrlo uspješna sezona u 3. HNL jug, prva nakon 20 godina, dosta ulažemo i u infrastrukturu, a želja nam je podići i rad u omladinskom pogonu na najvišu moguću razinu. Suradnja sa NK Zadarnovom pravi je korak u tom smjeru, kazao je sportski direktor HV Posedarja, Ivan Šimurina.

- U prve dvije godine postojanja kluba napravili smo velike korake i vjerujem da će ova suradnja biti još jedan takav. Otprilike u istom razdoblju Hrvatski vitez postao je jedan od najboljih hrvatskih trećeligaša i upravo u toj ambiciji da iz godine u godinu budemo sve bolji smo i pronašli zajednički interes, kazao je Antonio Perica, voditelj Škole nogometa NK Zadarnove.

18. travanj 2024 17:38