StoryEditorOCM
SportRENOVACIJA

Dvorana Boksačkog kluba Ares dobila novi ‘sjaj‘: ‘Naš klub broji preko 200 članova, od kojih je čak 160 djece u dobi od 5 do 16 godina‘

Piše Zadarski.hr
30. studenog 2023. - 14:00

Dvorana Boksačkog kluba Ares dobila je novi ‘sjaj‘. Uz novu podlogu koja će boksačima i rekreativcima pružiti vrhunske uvjete, dvorana je dobila novi ring, vreću za udaranje, opremu za trening, razne utege i sprave, te motivacijske naljepnice. Ofarbani su i zidovi dvorane, te je instalirana klimatizacije kako bi se stvorili optimalni uvjeti za boksače i rekreativce.

- Ovaj novi dodatak dvorani rezultat je studioznog istraživanja i pažljivog odabira materijala kako bi se sportašima pružila vrhunska podrška tijekom treninga i mečeva. U ovoj godini, uložili smo značajna sredstva zajedno s udrugom Prime Time fitness u unapređenje dvorane, uključujući kupnju novog ringa, podloge, vreća za udaranje, opreme za trening, raznih utega i sprava, postavljanje motivacijskih naljepnica na prozore i zidove, farbanje dvorane te instaliranje klimatizacije kako bismo stvorili optimalne uvjete za naše boksače i rekreativce - izjavili su treneri Nikola Marketin mag.cin. i Vedran Bajlo mag.cin.

Izrazili su iskrenu zahvalnost sportskoj zajednici grada Zadra na velikodušnoj donaciji koja je omogućila nabavku nove podloge, a posebno predsjednici sportske zajednice grada Zadra, Snježani Jurinić, koja je bila ključna u podršci ovom projektu.

- Također, ponosno ističemo da naš klub broji preko 200 članova, od kojih je čak 160 djece u dobi od 5 do 16 godina, te smo predani pružanju vrhunskih uvjeta za razvoj mladih boksačkih talenata. Nadalje, neizmjerno zahvaljujemo djelatnicima Športskog centra Višnjik na njihovom neprocjenjivom doprinosu i podršci prilikom radova farbanja, postavljanja klupčica za prozore i drugih aktivnosti, koji su dodatno unaprijedili estetiku i funkcionalnost naše dvorane - rekli su treneri nakon ulaganja u dvoranu koja nosi ime po njihovom pokojnom treneru Damiru Zriliću.

Dvoranu dijele Boksački klub Ares i Prime Time fitness. 

 

 

28. travanj 2024 00:35