StoryEditorOCM
SportOTVORENE TERETANE

Dvorana Top Form u Vrsima od danas opet radi, tajnik udruge: spremni smo za poštivanje svih epidemioloških mjera!

Piše Toni Perinić
15. veljače 2021. - 11:45

Nakon nešto više od dva mjeseca “prisilne” pauze, dvorana “Top Form” u Vrsima od danas ponovno započinje s radom. Iako je dvorana otvorena prije godinu dana, sportaši i rekreativci jedva su i stigli koristiti nove, moderne sprave zbog epidemioloških mjera koje su na snazi od ožujka prošle godine, izuzev ljetne sezone. Ante Božić, tajnik udruge Top Form napominje kako su spremni za novi, epidemiološkoj situaciji prilagođen početak rada.

- Sretni smo što nakon duže stanke možemo ponovno započeti s radom i nadamo se kako se situacija sa zatvaranjem više neće ponoviti. Svi polaznici obvezni su dezinficirati ruke pri dolasku na trening te će se kompletni prostor, sprave i podovi također dezinficirati nakon svake skupine polaznika, poručuje Božić.

U dvorani se u raznim terminima održava pilates, joga i fitnes za žene, boks i jiu jitsu za muškarce te je također omogućeno i slobodno korištenje teretane. U udruzi Top form očekuju dosta polaznika zbog mnogobrojnih upita koji pristižu svaki dan.

- Ljudi su bili jako nestrpljivi i željni tjelesne aktivnosti, no morali smo čekati službeno odobrenje stožera i vlade. Očekujemo dosta polaznika zbog mnogobrojnih upita, dok će se treninzi održavati u manjim grupama, a pravo je vrijeme da se poslije jedne duže pauze počne trenirati, zaključuje tajnik udruge.

Cilj udruge "Top form" je poticanje tjelesnog vježbanja, razvijanje i unapređivanje sportske rekreacije članova u boksu, dizanju utega, ju-jitsu, body fitnesu za žene (fitnes figure), fitnesu i pilatesu radi zadovoljavanja potreba za očuvanjem, održavanjem, poboljšavanjem i unapređenjem psihofizičkih sposobnosti te obogaćivanjem slobodnog vremena tjelesnim vježbanjem i sportskim aktivnostima.

07. svibanj 2024 17:41