StoryEditorOCM
SportMEMORIJAL ISTVAN BOSCKAI

Edi Milošević vodi boksače na najveći amaterski turnir u Europi

Piše Ivica Gjergja
3. veljače 2017. - 11:04
EDI

Izbornik seniorske Hrvatske boksačke reprezentacije Leonardo Pijetraj odabrao je nakon izbornih sparinga boksače i trenere za sudjelovanje na prvom ovogodišnjem muškom A turniru u Mađarskoj, Memorijal Istvan Bosckai u Debrecinu, najjači amaterski turnir u Europi.

Na njemu će nastupiti najbolji boksači iz Rusije, Moldavije, Poljske, Hrvatske i drugih zemalja. Jedan od onih koji će na put u Mađarsku je i Zadranin Edi Milošević, trener Zlatne rukavice, koji će voditi izabranu vrstu, a što je Ediju čast ali i velika obveza. On će s Dinom Babićem voditi još jednog Zadranina Martina Gulana (do 60 kg), te Mihaila Jugovića (do 69 kg), Zvonimira Rebolja (do 81 kg), Luku Pratljačića (91 kg), Tonia Filipija (do 91 kg), Marina Mindoljevića (iznad 91 kg).

- Rekao sam da mi je čast, ali i velika obveza, jer voditi reprezentaciju nije mala stvar. Ovi dečki su izabrani kao najpotentniji i najbolji u svojim kategorijama, očekujem dobre borbe dobro se radilo, a ovoj turnir je pripremni za Europsko boksačko prvenstvo koje će se održati u Rumunjskoj krajem ožujka. Naš Martin Gulan je u formi, a kako će imati „pun program" to je očekivati i njegovo dobro izdanje, tim više što dečko u posljednje četiri godine nije izgubio ni jedan od 70 mečeva koje je boksao, kratko nam je kazao trener - izbornik za ovaj turnir Edi Milošević.

25. travanj 2024 11:39