StoryEditorOCM
SportKRALJ KOD KRALJEVA

Evo koliko u Madridu cijene Modrića: ‘On ima status božanstva, Luku su imali na sličicama i igrali s njim FIFA-u‘

Piše Sport SD
21. listopada 2023. - 14:11

Nije tajna da Luka Modrić nije zadovoljan statusom u Real Madridu. Potpisao je novi ugovor koji mu traje do ljeta 2024. godine i odbio milijune iz Saudijske Arabije kako bi još jednu sezonu predvodio Kraljeve u pohodu na nove trofeje.

Ipak, Carlo Ancelotti mu za sada ne daje preveliku minutažu. U klubu rade na smjeni generacije pa senatori poput Luke dobivaju manje minuta i uglavnom ulaze s klupe. Modrić je i javno rekao kako mu ovaj status ne odgovara i da će se nastaviti boriti za mjesto u prvoj postavi, pišu Sportske novosti.

Luka jako poštuje Real i neće raditi probleme u svlačionici. Novinar španjolskog AS-a Jesus Gallego piše kako Modrić u svlačionici ima status božanstva i da ga mladi igrači više doživljavaju kao oca nego kao zvijezdu.

"On je u svlačionici Bog. Puno je više od suigrača. Dok je Modrić igrao u prvoj ligi neki, poput Bellinghama, se još nisu ni rodili. Kad je osvojio prvu Ligu prvaka, veliki dio mladića nisu bili čak ni tinejdžeri i Luku su imali na sličicama u albumima i igrali s njim u FIFA-i", piše španjolski novinar i dodaje kako bi u sadašnjem Realu Modrić trebao imati ključnu ulogu ulaskom s klupe i lomiti utakmice u ključnim trenucima.

03. svibanj 2024 17:43