StoryEditorOCM
SportPODCAST

Evo što kaže Dino Rađa o dilemi Lebron ili Jordan, našem najboljem igraču ikad i angažmanu Veljka Mršića u KK Zadru

Piše SN
16. listopada 2020. - 09:41

Hrvatska nogometna reprezentacija u rujnu i listopadu odigral je četiri službene i jednu prijateljsku utakmicu s vrlo promjenjivim uspjehom. Nakon tri nastupa Vatrenih u posljednjih desetak dana u šestom izdanju podcasta Supersportske igrače i Dalića secirao je je jedan od najdugovječnijih hrvatskih trenera Ilija Lončarević.

Čovjek koji je u svojoj desetljećima dugoj karijeri vodio brojne momčadi u rasponu od Dinama do reprezentacije Libije bez dlake na jeziku analizirao je probleme koje je vidio u izdanjima doprvaka svijeta, a najveći, po Iliji, jest činjenica da primamo toliko golova. Lončarević tvrdi kako zna što je tome uzrok, a pričao je i o tome gdje trebaju igrati Kramarić i Pašalić te se posebno dotaknuo, kako je rekao, 'svog igrača, kojeg sam trenirao još dok je imao 17 godina', Domagoje Vide, koji je očito u krizi.

Košarkaška legenda Dino Rađa bio je vrlo konkretan suočen s pitanjem može li nakon najnovijeg NBA naslova LeBron James stati u istu rečenicu s Michaelom Jordanom. Znatno teža dilema bila je tko je najveći hrvatski košarkaš svih vremena... Svoje je mišljenje o toj temi dao i treći gost u našem studiju, novinar i kolumnist Sportskih novosti Tvrtko Puljić.

Pričao je Dino i o problemima koje je korona prouzročila košarci, što će biti s velikim predolimpijskim turnirom u Splitu, ABA ligi, Ciboni, angažmanu Mršića u Zadru, a otkrio je i tko mu je trenutno najdraži svjetski sportaš...

Pogledajte podcast:

18. travanj 2024 20:06