StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL – JUG

Evo što su igrači zadarskih trećeligaša kazali uoči utakmica pretposljednjeg kola

Piše Ivica GJERGJA
20. svibnja 2022. - 14:59

U pretposljednjem kolu, kada se hvataju mjesta za jedinstvenu treću ligu, zadarski trećeligaši HV Posedarje, Zadar i Primorac će učiniti sve kako bi uzeli što više bodova.

HV Posedarje u subotu dočekuje jednu od boljih momčadi u ligi - Zagoru, a igrači i navijači očekuju pobjedu. Zadar odlazi na teško gostovanje kod Kamena u Ivanbegovinu, a Jordan, Banović, Ćepo, Jerbić i drugi igrači spremni su učiniti sve kako bi uzeli bodove. Primorac će u nedjelju na dvoboj Zmaju u Makarsku, spremni su pokazati dobar nogomet i uzeti sve što se može. 

- Još su dvije utakmice ostale do kraja prvenstva, prva od njih je Zagora. Nama ništa ne igra i ne zanima nas ništa osim pobjede. Spremni smo sve učiniti da do nje i dođemo, a našeg gosta cijenimo. Zagora je jedna od boljih momčadi u ligi, ali bodovi će ostati u Posedarju. Svi želimo u jedinstvenu ligu! Pozivam simpatizere Hrvatskog viteza da dođu i podrže nas onako kako samo oni znaju te da skupa privedemo ovu sezonu kraju na najbolji mogući način. Učiniti ćemo sve, da im na posljednjoj utakmici ove sezone u Posedarju, podarimo pobjedu i tri velika boda, kazao je Domagoj Torbarina, igrač Viteza.

- Na „krilima“ dobre igre od prošlog kola, idemo u Makarsku pokazati što znamo. Dobro smo trenirali i spremni smo! Uvjeren sam da ćemo na susretu dati svoj maksimum. Zadaća je ne izgubiti susret, a nakon toga u posljednjem kolu koje igramo doma, ostvariti pobjedu i oprostiti se od naših vjernih navijača, kazao nam je Vice Birkić, igrač Primorca.

- Čeka nas drugo gostovanje u nizu, sigurno da nam neće biti lako protiv Kamena. Mi želimo ispraviti onaj poraz kojeg smo doživjeli u prošlom kolu protiv Neretve. U prvom dijelu smo na Stanovima protiv Kamena odigrali dobru utakmicu i želimo ponoviti takvu igru kako bismo došli u priliku za nova tri boda. Ostale su dvije utakmice do kraja sezone, želimo završiti sezonu na najbolji mogući način. Velika je gužva na vrhu ljestvice, želimo što bolju poziciju za kraj jedne uzbudljive sezone, kazao je Igor Banović, igrač HNK Zadra.

Raspored 

Susret HV Posedraje – Zagora  igra se u subotu u 17.30 sati na igralištu Gordan Demo u Posedarju.

Sudac: Mirko Odrljin

Pomoćnici: Čelić i Barić

Delegat: Renato Srna

Susret Kamen – Zadar igra se u Ivanbegovini u 17,30 u subotu

Sudac: Teo Pavić

Pomoćnici: Lisica i Barić

Delegat: Dino Papak

Susret Zmaj (M) – Primorac igra se u nedjelju u Makarskoj u 17,30 sati

Sudac: Luka Liković

Pomoćnici: Radonić i Taraš

Delegat: Hrvoje Boban

04. svibanj 2024 11:23