StoryEditorOCM
SportIZVUČENI PAROVI

Evo tko će igrati kvalifikacije za popunu SuperSport Druge nogometne lige

Piše Ivica Gjergja
5. lipnja 2023. - 18:30

Već smo pisali da se danas treba održati ždrijeb i odlučiti tko sudjeluje u kvalifikacijama za popunu Druge NL, što je definitivno potvrđeno, te je u HNS-u donesena odluka u koju prenosimo u cijelosti:

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza održan je ždrijeb kvalifikacija za popunu natjecanja drugog i trećeg stupnja u natjecateljskoj godini 2023./24. Kvalifikacijske dvoboje za popunu SuperSport Prve NL igrat će Kustošija i Zrinski.

Prva kvalifikacijska utakmica na rasporedu je 10. lipnja na stadionu NK Kustošija, dok će uzvratna utakmica biti odigrana u Čepinu 17. lipnja. Obje utakmice počet će u 17. 30 sati.

Kvalifikacije za popunu SuperSport Druge nogometne lige igrat će sljedeći parovi:

ZAGOREC – KRK

ZADAR - KARLOVAC 1919

SLAVONIJA - RADNIK KRIŽEVCI

Utakmice prvog kola kvalifikacija za SuperSport Drugu NL bit će odigrane 11. lipnja, dok će uzvratne utakmice biti odigrane 17. lipnja. Sve utakmice počet će u 17.30 sati.

U ždrijebu su sudjelovali prvi dopredsjednik HNS-a Ante Vučemilović-Šimunović, izvršni direktor Tomislav Svetina, voditelj odjela natjecanja Neven Šprajcer, povjerenik SuperSport Prve i Druge NL Josip Brezni te članovi Natjecateljske komisije Ivan Peraić, Ivan Novak, kao i tajnik iste Željko Bel.

Definitivno je prekinuta dvojba tko iz Treće NL – jug ide u kvalifikacije, a to je HNK Zadar.

29. rujan 2023 15:16