StoryEditorOCM
SportHNK ZADAR

Evo tko je otišao sa Stanova i s kojim igračima se ide u nastavak Treće lige. Luka Zrilić o odlasku u Posedarje...

Piše Ivica Gjergja
14. siječnja 2022. - 11:29

Već nekoliko dana na stadionu Stanovi igrači HNK Zadar pripremaju se za predstojeće prvenstveno nadmetanje u Trećoj HNL –Jug. Pod vodstvom trenera Želimira Terkeša te njegovih pomoćnika radi se i dva puta dnevno. Na prozivci je nedostajala nekolicina igrača koji su „uhvatili“ koronu, no svi su sada na broju, tako da se radi punim kapacitetom.

Prvi dio priprema je pri kraju i ubrzo će početi odigravanje prijateljskih utakmica. Prva na redu je sa Zagorom (18. siječnja), a onda Lučkim (22. siječnja), Posušjem (29. siječnja), Dugopoljem (5. veljače) i Primorcem iz Biograda (12. veljače).

Klub su napustili Vlatko Blažević (Italija) i Luka Zrilić (HV Posedrje).

Oni će „tražiti“ dres Zadra na pripremama: Jakov Pinčić, Anđelo Subašić, Max Matulić, Luka Kalcina, Roko Delija, David Iličić, Matteo Pranić, Ante Gagula, Gabrijel Rokov, Jakov Šarić, Ricard Djevelekaj, Igor Banović, Luka Begonja, Josip Stojčević, Ivano Čepo, Ante Vukadinović, Tino Pavlović, Ante Toni Bačkov, Boris Labus, Ive Čelić, Jurica Buljat, Jure Jerbić, Josip Iveljić, Josip Majić, Josip Protić.

Evo što je o dolasku Luke Zrilića u Posedarje rekao Ivan Šimurina, pomoćnik trenera Vjerana Simunića:

-Jako dobro poznajem Luku i njegove kvalitete, bio mi je suigrač. Odličan je dečko te na terenu pravi profesionalac, koji će svojim igrama sigurno pomoći klubu. Uvjeren sam da će Vitez, Luki biti odskočna daska prema višoj razini nekog kluba, kazao je Šimurina.

Sam Luka Zrilić, kazao je :

-Drago mi je da sam u HV Posedarje. Sa većinom suigrača sam trenirao i poznajem ih. Bio sam jedan period kao junior NK Zadar priključen seniorima kod trenera Simunića tako da poznajem i njegov rad, te mi neće biti problem uhvatiti ritam rada. Ekipa je dobro posložena i poznajem kvalitetu sadašnjih suigrača, uvjeren sam da se možemo boriti za naslov prvaka. Od svoje prve minute ću dati maksimum i pomoći klubu da dođe do zacrtanog cilja.

24. travanj 2024 15:47