StoryEditorOCM
SportVIŠE OD BALUNA

Fešta na Stanovima: Hajduk u Zadru danas igra za navijače i za Udrugu Cukrići

Piše Slaven Alfirević
9. listopada 2021. - 09:24

Hajduk je danas u Zadru, s početkom u 17 sati u Stanovima igra se dalmatinski prijateljski derbi, teško nam je to nazvati „amarcordom”, ali ima nešto „felinijevsko” u tom susretu sad kad je Hajduku najdraži partner-satelit u trećoj ligi i Hajduk ga ide posjetiti da ga digne na noge, obodri ga, pruži mu moralnu podršku.

Zadar i Hajduk se javno vole, to nije tajna, Danijel Subašić kao vratar Hajduka vraća se u svoj rodni grad, a da iz njega praktično nije ni otišao. Ali se vratio Hajduku da opet bude golman, s toliko je emocija dan ranije govorio o svemu pomalo na stupcima vaše i naše novine...

Hajduk je bez reprezentativaca, nema ni ozlijeđenih Krovinovića, Eleza, Eduoka, Posavca, a trener Jens Gustafsson će svakako tražiti i ovog popodneva puteve do idealnog sastava za meč protiv Šibenika idućeg vikenda, utakmicu vrijednu bodova. Ovo danas prije svega je – fešta prijateljstva.

S humanitarnim karakterom. Projekt ‘Zadarska dica’ Hajduk na svome putu po Dalmaciji što forsira, naglašava predsjednik Lukša Jakobušić najprije je bio na pripremama u Postirama, onda je ljetos obišao Dubrovnik i Konavle, pa Kaštel Gomilicu, naposljetku Makarsku i evo ga u Zadru, a najavili su potom i odlazak u Jelsu, na otok Hvar.

Danas je dan – Zadra, u Hajdukovoj storiji „više od baluna”. Utakmica u 17 sati, a druženje na Narodnom trgu i Kalelargi jutrom, od 11 sati.

26. travanj 2024 07:52