StoryEditor
SportSVI SRETNI

Feštica otvorila ljetnu sezonu plivanja na Bazenu!

Piše I. Gjergja
25. lipnja 2021. - 12:44
Svi su sudionici bili jako veseli! I.g.

Na kultnom bazenu Kolovare otvorena je ljetna sezona plivanja u oranizaciji PK Zadra te peta feštica za sve članove i prijatelje Kluba. Fešticu je pohodio veliki broj djece svih uzrasta, ali i njihovih roditelja te drugih gostiju Bazena. Bilo je i aktivnosti koje su se odvile i prije zabave. Čišćenje bazena preuzeli stariji plivači i plivačice, a za obavljeno počašćeni su poklonima vjernih sponzora. Mlađa ekipa se okušala u tri igre (povlačenje konopa, skakanje u vrećama i cijeđenje majica) te također za to bili nagrađeni, dok su oni najmlađi imali kutak za crtanje i bojanje. Decathlon je svojim rekvizitima upotpunio zabavno- sportski dio feštice.

image
Bazen Kolovare
I.g.

Iz PK Zadara zahvaljuju se gospodinu Jeri Periću i osoblju caffe bar Bazen, što su se i ove godine potrudili da ništa ne nedostaje sudionicima, a također su zahvalni roditeljima plivača na nesebičnoj pomoći. Zahvala svima na dolasku i pozitivnoj atmosferi koja je cijeli dan vladala bazenom Kolovare te je tako na najbolji mogući način obilježen početak ljeta i ljetne sezone plivanja.

Ovo ljeto plivajte svi uživajte, a najmlađe upišite u Ljetnju Školu plivanja na bazenu Kolovare, a koja počinje 28. lipnja.

item - id = 1108327
related id = 0 -> 1136343
related id = 1 -> 1136234
19. listopad 2021 20:31