StoryEditorOCM
SportHT PREMIJER LIGA

Filip Jošić: ‘Borit ćemo se kao lavovi protiv Cibone pa neka pobjedi bolji. Ali neka to ipak budemo mi!‘

Piše Ivica Gjergja
26. ožujka 2021. - 13:55

Navijači i ljubitelji 'Sonik Puntamike' zadovoljni su kad pogledaju ljestvicu. Njihovi košarkaši na najbolji su mogući način iskoristili sezonu i zauzeli peto mjesto. Imaju izuzetno dobro ukomponiranu ekipu, satkanu od mladosti i iskustva, koju su izvrsno posložili trener Hrvoje Vlašić i pomoćnik mu Stipe Kuliš.

Što će učiniti danas u Jazinama protiv mladosti Cibone ostaje za vidjeti. Podsjetimo da je u prvom susretu cijelo jedno poluvrijeme Punta vodila i sigurno je da se neće predati. Vladović, Rašić, Cvitković i drugi ne znaju za odustajanje, to im ne pada na pamet. Puni su samopouzdanja i očekuje se od prve minute napad na Prkačina, Nakića, Drežnjaka i ostale cibonine prvotimce.

- Nakon pobjede protiv Škrljeva dobro smo se spremali za susret sa Cibonom koju izuzetno respektiramo. Vjerujem da ćemo učiniti sve kako bi joj zagorčali put do pobjede. Neopterećeni smo, imamo igru, u dobrom smo tonusu od tri uzastopne pobjede. Pored toga svi smo na broju i zdravi, svi ćemo dati svoj maksimum, boriti ćemo se kao lavovi pa neka pobjedi bolji. Ali neka to budemo mi, kratko je rekao optimistični Filip Jošić, košarkaš 'Sonik Puntamike'

Susret Sonik Puntamika – Cibona igra se u subotu u 18 sati u dvorani Jazine, uz prijenos HKS TV, te izravni prijenos na Radio Zadru.

25. travanj 2024 07:47