StoryEditorOCM
SportMALI NOGOMET

Finale kupa regije jug u Biogradu: MNK Pakoštane priželjkuje trofej!

Piše Ivica GJERGJA
17. listopada 2022. - 18:39

„Epicentar“ malonogometnog zbivanja u Zadarskoj županiji u posljednje dana je Biograd, gdje MNK Pakoštane u dvorani OŠ igra svoje prvenstvene i kup susrete. Samo što su sinoć okončali susret prvog kola Druge HMNL –Jug protiv Porto Tolero iz Ploča i poraženi 1:3, danas (utorak) će se odigrati finalna utakmica kupa Regije – Jug (Dalmacije).

- Sigurno da smo kao domaćini ponosni što smo dobili organizaciju finala, kojega će naši dečki odigrati sa Hajdukom iz Splita. Spremni smo, vratili smo se u kolotečinu nakon prvenstvene utakmice, očekujem dobru nogometnu „predstavu“ i dakako našu pobjedu, kazao nam je kratko predsjednik MNK Pakoštana, Luka Šarin.

Prema saznanjima iz Pakoštana, Vrane i mjesta koja pripadaju Općini Pakoštane, te biogradskog zaleđa očekuje se prava navala navijača na finale, a biti će oboružani rekvizitima i navijačkim pomagalima u Biogradu. To sve kako bi pružili podršku domaćinu da osvoji ovaj vrijedan trofej. Što se tiče igračkog kadra Pakoštana drži se u tajnosti, no prema nekim informacijama dva od tri igrača koji nisu igrali u prvenstvu radi ozljeda biti će na raspolaganju i u sastavu Pakoštana.

- Rekuperali smo se, odradili lagani trening prije finala. Svi smo zdravi i na broju, a tko će u prvu postavu odredit će trener. Znam da je izuzetno važna utakmica uvjeravam vas da ćemo svi dati svoj maksimum kako bi osvojili vrijedan trofej. Rekao bi da nam i nije toliko važan trofej koliko nam je potrebno „unutarnje“ slavlje dobre igre sastava, kao i priznanje za naš rad, koji smo dosad uložili, no ako se ukaže prigoda da osvojimo trofej nećemo stati. Pozvao bi naše vjerne navijače da nas podrže da dođu u dvoranu u Biograd na susret i da nakon pobjede proslavimo skupa, kazao nam je kapetan MNK Pakoštana, Riko Maksan.

Očekujući sastav Pakoštana: J. Šarin, M. Šarin, Barešić, Nakić, Maksan, Rosan, Sentić, Katuša, Bezinović, Vučkov, Bačkov, Kukin, Čirjak, Glumac. Trener: Slađan Matulina.

Susret finala igraju Pakoštane – Hajduk u Biogradu u 19,30 sati.

07. svibanj 2024 02:42