StoryEditorOCM
SportKAKO JE PROPAO VRATARSKI TRANSFER POZNATOG ZADRANINA

Francuzi ostali frustrirani: 'Ne možemo više čekati...'

Piše SN
31. srpnja 2019. - 21:46
Livakovic

Pored Danija Olma, ime Dominika Livakovića najčešće se spominje u okviru potencijalnih izlaznih transfera s Maksimira.

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije već je neko vrijeme na meti francuskog Montpelliera, ali od te priče izgleda neće biti ništa.

Naime, u razgovoru za francusko izdanje Yahoo Sporta predsjednik Montpelliera Laurent Nicollin je otkrio da on i klub odustaju od dogovora s Dinamom i 24-godišnjim golmanom iako su navodno već dogovorili iznos za koji bi Livaković bio prodan.

"Mi nećemo čekati do 25 kolovoza. Imamo dogovor oko odštete, ali igrač nije dobio dopuštenje da dođe kod nas na liječnički pregled, a potom i potpiše ugovor. Okrećemo se nekom drugom. Ne možemo čekati da odigra još jedno kolo Lige prvaka. Imamo i druge opcije", izjavio je Nicollin čije je izjave već prenijelo nekoliko stranih medija. Svi oni navode da je dogovoreni iznos Dinama i francuskog kluba bio 9 i pol milijuna eura, što bi zapravo bio rekordni iznos koji je Montpellier dao za nekog igrača.

Zagreb, 300719.
Maksimir.
Uzvratna utakmica kvalifikacija za Ligu prvaka izmedju GNK Dinamo i FC Saburtalo.
Na fotografiji: Dominik Livakovic.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Goran Mehkek / CROPIX

 

Podsjetimo, još smo jutros objavili da je Dinamo Livakoviću ponudio novi ugovor po kojem bi zarađivao oko 600 tisuća eura godišnje, čime bi postao jedan od najplaćenijih igrača na Maksimiru. Tko zna, s obzirom na ovakvu vijest iz Francuske, Livaković možda isti uskoro i potpiše te se još neko vrijeme zadrži na vratima hrvatskog prvaka.

02. svibanj 2024 16:53