StoryEditorOCM
SportFOTO: ODRŽAN PRVI PORTUS SUMMER CUP 2017

Gofini iz Zadra pobjednici turnira

Piše Zadarski.hr
29. srpnja 2017. - 21:37

Pravi ljetni ugođaj na plaži Portus Beach Cluba priredilo je devet ekipa koje su stigle na prvi odbojkaški turnir organiziran u suradnji Kluba odbojke na pijesku Bibinje i Portus-a. Kombinacija zabave i ambicije čini ovaj vrlo atraktivan sport savršenim za uživanje na plaži.

 

S obzirom na igrače koji su se pojavili na turniru možemo zaključiti kako je turnir već u prvom izdanju zadovoljio kvalitetom. Odbojkaši su stigli iz Bibinja, Zadra, Sukošana, ali čak tri ekipe stigle su iz Šibenika.

U sastavu pobjedničke ekipe Gofin nastupili su igrači iz Odbojkaškog kluba Zadar Antonio Surać, Filip Šestan i Nino Višić, drugoplasirani bili su Tomislav Fuzul, Domagoj Lisica i Luka Bakale koji su igrali za ekipu Punta.

Utakmica za treće mjesto pripala je ekipi Čore koja je pobijedila ekipu Stanova rezultatom 21:9. Utakmice su sudili Vice Fuzul i Tomislav Šimunić koji su se pobrinuli da sve bude po pravilima struke.

Veliku podršku ovom turniru pružila je D Marin – Dalmacija, te Karlo Vukić sportski djelatnik koji najavljuje sličan turnir u kolovozu.

 

24. lipanj 2024 14:42