StoryEditorOCM
SportFINALE

Uzavrela atmosfera na Gripama: ‘Trubač‘ na kojeg se Zadar žalio upao u probleme

Piše SPORT SD
31. svibnja 2024. - 19:52

Poseban pozdrav za prvake i prvakinje Hrvatske

Prije početka susreta posebni gosti „žutih” bili su vaterpolisti i vaterpolistice splitskog Jadrana. Momčad sa Zvončaca ovog je tjedna obranila naslov prvaka Hrvatske. U finalu je Jadran s 3:0 bio bolji od dubrovačkog Jug Adriatic Osiguranja, dok su djevojke s 2:1 svladale ŽAVK Mladost. Najveće ovacije su nastale kada je, nakon djevojaka, hrvatski reprezentativac Jerko Marinić Kragić izašao na parket s trofejem koji su osvojili momci Jadrana.

Inače su igrači pa i igračice Jadrana često na utakmicama Splita. Takav je bio slučaj i na prethodnoj utakmici Splita i Zadra na Gripama. Tom prilikom su na parketu Gripa vaterpolistima prigodne poklone uručili direktor Splita Dejan Žaja i sportski direktor Teo Čizmić.

Gripe "gore" i puno prije početka utakmice

Pola sata prije početka četvrte utakmice finala izašli su igrači obje momčadi na zagrijavanje, eruptirale su tada tribine. Još uvijek neispunjene, ali jasno je bilo da će atmosfera biti sjajna.

Split je prije dva dana svladao Zadar, došao do 2-1 u seriji u sjajnoj utakmici koju je pratio još bolji dekor. Meč lopta je za "žute", hoće li postati prvaci prvi put još od 2003. godine?

Ponono će većina navijača biti na strani Splita, ali uglavnom bi decibeli bili u korist Zadrana. Stigao je i "trubač", na kojeg se Zadar žalio nakon prošle utakmice, ovaj put s cijelom vrećicom "dopuštenih" rekvizita. Ipak, ubrzo je došao jedan policajac i nakon kraćeg razgovora zaplijenio mu neke od rekvizita, što je izazvalo oduševljenje navijača Zadra.

Spremno je sve za još jednu vatrenu finalnu utakmicu.

image

Atmosfera će ponovno biti zaglušujuća

image

"Trubač" je danas došao s drugom strategijom na Gripe, ipak zaplijenjeni su mu neki rekviziti

24. lipanj 2024 14:39