StoryEditorOCM
SportKVALIFIKACIJE ZA TREĆU LIGU

"Hajduci" i "uskoci" bez pobjednika, odluka pada u Pridrazi - Brkić dvostruki strijelac!

Piše Ivica Gjergja
27. svibnja 2018. - 23:24
hajduk

Danas poslije podne na Klisu je odigrana prva kvalifikacijska utakmica za ulazak u Treću HNL-Jug, u kojoj su se sastali Uskok i Hajduk koji se u Pridragu vratio slaveći jer su u gostima odigrali 2:2! Strijelci za Uskok su bili Vrdoljak i M. Vučemilović - Grgić, a za Hajduk je dvostruki strijelac bio Josip Brkić.

Ovim rezultatom je Hajduk (P) stekao znatnu prednost za uzvrat koji se igra na igralištu u Pridrazi, 30. svibnja (srijeda) u 17,30 sati. Istakao se kod gosta igrač Josip Brkić koji je bio strijelac dva zgoditka i prometnuo se u najboljeg igrača utakmice. Nakon susreta stupili smo u vezu s trenerom Hajduka (P) Kristijanom Tutom, koji nam je kazao:

-Mojim dečkima sve čestitke, odigrali su utakmicu onako kako smo se na pripremi dogovorili i u potpunosti se toga držali tijekom susreta. Dobar nam je ovo rezultat, no ne smijemo se zavarati jer Uskok je dobra momčad i sada već kažem: bit će teško. Ništa još nije riješeno, ali vjerujem u našu pobjedu u Pridrazi, kazao nam je trener Tuta.

05. svibanj 2024 13:19