StoryEditorOCM
SportKVALIFIKACIJE ZA ULAZAK U TREĆU HNL – JUG, PRVI SUSRET

Hajduk (P) kod Uskoka na Klisu!

Piše Ivica Gjergja
26. svibnja 2018. - 16:01
Hajduk p proslava

Nakon što su nedavno izvučeni parovi kvalifikacija za ulazak u Treću HNL-jug, Hajduk iz Pridrage kao najbolji, prvi u Prvoj ŽNL u županiji Zadar, prvi susret gostuje kod Uskoka iz Klisa, a domaćin je drugom susretu.

„Hajduci“ će na put Klisa kako smo obavješteni sa dva autobusa, napraviti pravi navijački karusel, podržati svoje a sve sa ciljem – ulazaka u Treću HNL-jug. Uskok je jedan od najboljih momčadi koja igra kvalifikacije no u Hajduku nisu opterećeni drugima vjeruju u vlastite snage i mogućnosti svojih igrača. Odrađeni su treninzi i pripreme kako najbolje treba, a nakon jednog treninga, trener Hajduka Kristijan Tuta nam je kazao:

- Istina je Uskok je jaka momčad, ne idemo u nepoznato nemamo kompleks naš cilj se zna ulazak u Treću ligu. Imati ćemo podršku naših navijača, postavit ćemo se od prve minute susreta odigrati vjerujem dobro ostvariti povoljan rezultat kako bi mogli u srijedu doma stvar zgotoviti. Moji dečki su pripravni ostaviti dušu na terenu, vjerujem u njih i naš uspjeh, kazao trener je Tuta.

Zanimanje u Pridrazi, ali i u Zadru te županiji je veliko za ovaj susret Hajduka sa Uskokom, pa nam je jedan od stalnih pratitelja nogometnih zbivanja, nekad sudac, delegat, funkcioner u Savezu Zadra, Milivoj Dujela , kazao:

-Očekujem da Hajduk ostvari svoj cilj, bude bolji od uskaka u dva susreta. Dečki koje vodi trener Kristija Tuta znaju igrati, odlično su ukomponirana momčad , želim im sreću i uspjeh, kazao je Dujela.

Očekujući sastav Hajduka(P):

A.Pedić, J. Pedić, Žilić, R. Burčul, Narančić, Buljat, Remšak, M. Zubčić, Brkić, Klapan, G. Burčul. Pričuve: Jergan, zekan, F. Zubčić, M. Pedić, Oštrić, Viduka, S. čulina.

Prvi susret Uskok – Hajduk(P) igra se u nedjelju (27. svibnja) u 17,30 sati na Klisu.

Drugi susret igra se u Pridrazi Hajduk P- Uskok 30. svibnja( srijeda) u 17,30 sati.

04. svibanj 2024 17:02