StoryEditorOCM
SportNOVA SURADNJA

HNK Zadar i Poliklinika Arthra - poslovni partneri!

Piše Zadarski.hr
24. ožujka 2021. - 11:49

Hrvatski nogometni klub Zadar i poznata zadarska Poliklinika Arthra potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji.

- U djelovanju i aktivnostima HNK Zadar zdravstvena zaštita svih naših članova, igračica i igrača od najmlađe dobi do seniorske momčadi, veoma je bitan segment. Klub svakako želi na optimalan način voditi brigu o svakom pojedincu kad je riječ o zdravlju, a da bi se to u punoj mjeri i ostvarivalo, razgovarali smo s vodstvom Poliklinike Arthra, te postigli dogovor i potpisali sporazum o poslovnoj suradnji - kaže Damir Knežević, predsjednik HNK Zadar.

Sporazum predviđa da će stručni tim iz Poliklinike Arthra u svakom trenutku biti na raspolaganju svim igračicama i igračima.

- Stručni tim Poliklinike Arthre u suradnji i koordinaciji s klubom djelovat će preventivno te dijagnostički i terapijski prema potrebi. Poliklinika Arthra iskazala je razumijevanje i prihvatila je suradnju što će HNK Zadar omogućiti da uvijek i na vrijeme i na najbolji mogući način igrači dobiju odgovarajući tretman - zaključuje Damir Knežević.

Iz Poliklinike Arthra ističu da će svojim timom iskusnih stručnjaka iz područja ortopedije, traumatologije te fizikalne medicine i rehabilitacije veoma rado doprinijet prevenciji i zaštiti zdravlja svih igračica i igrača HNK Zadar.

08. svibanj 2024 23:49