StoryEditorOCM
SportLJETNA LIGA

Hoće li Atelj imati pomoć u skoku, može li Škara ponoviti prošlotjednu predstavu, je li na Jadrijevu velik teret i je li došlo vrijeme za Kolanovića?

Piše Zadarski.hr
7. kolovoza 2020. - 17:54

Došlo je i polufinalno vrijeme, vrijeme u kojem se može potvrditi karta za finale, OBJAVILI SU ORGANIZATORI ZADARSKE LJETNE LIGE.

Dvije utakmice koje će biti tvrde izlučit će tako dva finalista, a svi žele tamo. Puno je pitanja pred polufinala, a samo neka su; hoće li Ivan Atelj imati pomoć u skoku, može li Josip Škara ponoviti prošlotjednu predstavu, leži li na plećima Nikole Jadrijeva velik teret te je li došlo vrijeme za Tonija Kolanovića?

Petak, 7.8.2020.

20:10 | KK JADERA TALVI PUTOVANJA – KK VOŠTARNICA

Momčad Jadera Talvi putovanja želi napraviti korak dalje, a kao dokaz tomu je i činjenica da je momčad morala sudjelovati na plivačkom maratonu Preko – Zadar. Ostaje nam za vidjeti hoće li ovaj spartanski režim priprema pred utakmicu polučiti uspjeh. S druge strane, Voštarnica pod dirigentskom palicom Buterina prikazuje sve bolju igru, a svoju formu su tempirali baš za ovaj vikend. Odgovor na pitanje hoće li Marko Atelj biti na prošlotjednom nivou dat će nam ime pobjednika ovog susreta.

image
Ljetna liga
image
Ljetna liga

22:10 | KK SMILJEVAC – KK SFINGA STAFFORDI

U kratkom razgovoru sa stručnim stožerom Smiljevca dalo se naslutiti da je ovo utakmica u kojoj Toni Vidaić mora procvjetati. Ima li Klarić s druge strane lijek za ovu glavobolju ili će Vidaić uzeti lovorike? Popularni Lampa ima još poneki skriveni as u rukavu pripremljen za Smiljevac, a bit će zanimljivo vidjeti kako će probati neutralizirati unutarnju liniju dvojca Mlinar – Dražović. Bitka pod obručem naginje na stranu Smiljevca dok su ostala područja u izjednačenom tonu.

FINALNI DAN

Subota, 8.8.2020.

Dan nakon polufinala očekuje nas i veliko finale Zadarske ljetne lige 2020! Kao uvertira u taj dvoboj, poslužit će utakmica za 3. mjesto koja počinje u 20:10, a prema rasporedu finale je predviđeno za 22:10. 

image
Ljetna liga
image
Ljetna liga

ZADARSKA LJETNA LIGA & KK ZADAR

image
Ljetna liga

Sa zadovoljstvom možemo objaviti da će Košarkaški klub Zadar službeno prisustvovati finalnoj večeri Zadarske ljetne lige. Dominik Mavra kao MVP Krešinog Kupa dodijelit će nagradu MVP-u Zadarske ljetne lige, dok će Dominic Gilbert službeno uručiti zlatne medalje pobjednicima ovogodišnje lige.

Posebno nam je zadovoljstvo što je KK Zadar na ovaj simboličan, ali značajan način odlučio biti dio Zadarske ljetne lige.

02. svibanj 2024 08:49