StoryEditorOCM
Sport14. KOLO

Hoće li Sonik Puntamika sutra uspjeti izboriti pobjedu nad Alkarom?

Piše Ivica GJERGJA
11. prosinca 2021. - 13:25

U izuzetno neugodnom trenutku, kada Sonik Puntamik ima četiri poraza iza sebe, u Jazine dolazi zahuktali Alkar. Na taj način su krenuli prema dnu ljestvice. Na suprotnoj strani Alkar s tri nova igrača je protivnik dostojan svakog respekta i dolaze po kompletan plijen.

Sigurno je da će „Punta“ naći odgovor za to, a i igraju na svom terenu. Moramo kazati da „Punti“ kratka klupa, te nepovoljna financijska situacija otežava položaj u odnosu na ostatak premijerligaša. Vidjeti ćemo što je spremio trener „Punte“, Stpe Kuliš i njegovi momci za ovaj sraz u nedjelju.

– Sve otegotne okolnosti nam trebaju biti motivirajući faktor da iz sebe iščupamo onaj iskonski sportski i natjecateljski duh i na taj način kompenziramo određene poteškoće s kojima smo se susretali i s kojima se još uvijek susrećemo. Ova momčad je i kroz dosadašnji dio sezone pokazala da to ima u sebi te je izvukla neke vrlo teške utakmice i vjerujem da ćemo svi mi pronaći neophodan karakter za igranje ovog susreta. Dečki su koliko vidim na treninzaima spremni „potući“ se za nove bodove, kazao je trener Sonik Puntamike.

Sonik Puntamika – Alkar igra se u nedjelju u 18 sati u SD Jazinama.

28. travanj 2024 01:09