StoryEditorOCM
SportKOŠARKA

HT PREMIJER LIGA: U 12. kolu novi bodovi za ‘Sonik Puntamiku!‘

Piše Ivica GJERGJA
5. prosinca 2021. - 12:43

Momčad Sonik Puntamike ojačala je svoj roster ili bolje reći vratio se nakon određenog izbivanja zbog privatnih razloga, centar Ante Gospić. Sigurno je da će umnogome Gospić na susretu odmjeniti Šarliju koji je bio jedini visoki igrač. Spremni su igrači trenera Stipe Kuliša za sraz sa Vrijednosnicam Osijek, radili su marno i predano te dobro se spremali. Nije bilo nikakvih problema, pa je očekivati nove bodove. Evo što je kazao prvi čovjek struke „Punte“.

- Momčad Osijeka posjeduje igrački kadar koji pred nas stavlja određene tktičke izazove. Tako će nam primarni cilj biti zaustaviti njihovo tranzicijsko trčanje i na taj način limitirati broj poena postignuti na nepostavljenu obranu. Ako taj kriterij zadovoljimo napraviti ćemo dobar temelj za usmjeravanje utakmice u našem željenom smjeru. Također mnogo vjere polažem u unutrašnju igru prvenstveno Topalovića, međutim i njihova vanjska linija ima igrače koji mogu napasti leđima košu. Naši igrači su svjesni da su taktička disciplina i karakter temelj naše igre i vjerujem da ćemo na tim aspektima graditi našu igru i u nadolazećoj utakmici , pogotovo na defanzivnoj strani terena, kazao je za susret s Vrijednosnicama, trener Sonik Puntamike Stipe Kuliš.

KK Sonik Puntamika – KK Vrijednosnice Osijek igra se 6. prosinca 2021. u Zadru, u dvorani “Jazine”. Početak susreta u 20:00 sati prenosi Arena Sport.

24. travanj 2024 14:50