StoryEditorOCM
SportKOŠARKA

HT Premijer liga: uzvratni susret doigravanja Sonik Puntamika - Gorica; "Bit ćemo kompletni, idemo na pobjedu!"

Piše Ivica GJERGJA
13. svibnja 2021. - 13:55

U HT Premijer ligi doigravanje je u tijeku očekujemo drugu utakmicu četvrtzavršnice u Zadru, gdje će Sonik Puntamika dočekati Goricu. U prvoj utakmici Gorica je na svom parketu pobijedili, slijedi li uzvrat „Punte“ u kultnoj dvorani Jazinama i pobjeda „Punte“ ostaje da se vidi. Kako su radili igrači trenera Hrvoja Vlašića na treninzima bilo ih je milina gledati, a pored toga vraćaju se Vladović i Petani i stavljaju na raspolaganje. Svi su uvjeti, osim što neće biti gledatelja tu da se odigra dobra neizvjesna utakmica. Evo što nam je pred susret kazao pomoćni trener Sonik Puntamike, Stipe Kuliš.

- Iako smo u prvoj utakmici ove serije poraženi ta utakmica nam treba poslužiti kao veliki izvor samopouzdanja. Detektirali smo u kojim segmentima igre možemo stvarati prednost u odnosu na suparnika te vjerujemo da ćemo držeći se dogovorenih principa odvesti seriju u treću utakmicu. Također dodatni argument nam treba biti povrataka igrača koji su nam iznimno nedostajali u rotaciji. Njihov povratak u roster će nam omogućiti upravo ono što nam je nedostajalo u prvoj utakmici, a to je da duži period igre držimo energetski aspekt izvedbe na nivo koji je potreban da se savlada ovako kvalitetan protivnik, kazao je Kuliš.

Susret KK Sonik Puntamika – KK Gorica odigrati će se u petak, 14. svibnja, u Zadru, u dvorani Jazine, s početkom u 18 sati, uz izravni prijenos Arena Sporta i Radio Zadra.

26. travanj 2024 07:31