StoryEditorOCM
SportTREĆA LIGA

I dalje se čekaju golovi, Primorci i „Vitezovi“ bez bodova sa gostovanja...

Piše I. Gjergja
5. travnja 2021. - 12:04

Nikako nema bodova sa gostovanja za oba županijska predstavnika, Primorca i HV Posedarje. I ovaj put  Primorac je poražen u Pločama od Jadrana LP (2:1), a u Ivanbegovini Kamen je nadigrao HV Posedraje 3:1.

U većem dijelu susreta Primorac je dobro parirao domaćinu, imali su u jednom dijelu susreta i neodlučeno 1:1, ali su u 64. minuti  primili zgoditak i izgubili utakmicu. Istina, Jadran LP je trenutno prvi i ozbiljni je kandidat za osvajanje prvog mjesta, no, samo ih je jedna greška odvela do poraza jer svoju izvrsnu prigodu, koju su imali u posljednjoj minuti, nisu realizirali.

-Jadran LP je kompaktna momčad koja doslovno živi na kvaliteti nekolicine pojedinaca. Iako smo izgubili susret ne mogu biti  nezadovoljan jer smo u početnoj fazi susreta parirali domaćinu, a u drugom dijelu bili i bolji. Dogodilo nam se kod rezultata 1:1 da smo imali u tranziciji i tri pasa koje smo odlično odigrali, no prigoda je otišla u nepovrat. Isto nam se dogodilo i u posljednjoj minuti kada je Vodopija za pola koraka zakasnio i nije postigao poravnanje. U igri se dižemo i sve ćemo učiniti da do sljedeće utakmice naši napadači prorade, kazao nam je trener Primorca Krešimir Sunara.

Pukla je „trica“ u mreži HV Posedarja, a očekivalo se prije puta kako bi „Vitezovi“ mogli u Ivanbegovini do bod(ova). Imali su povoljan rezultat u 16. minuti kada je Josip Jurjević poravnao na 1:1, no nakon toga za šest minuta su primili i drugi, a treći zgoditak je postigao domaćin u 56. minuti za konačnu pobjedu.

25. travanj 2024 04:29