StoryEditorOCM
SportTKO KOGA SKRIVA?

Igra skrivača s novim trenerom KK Zadra: označava li silueta povratak Danijela Jusupa?

Piše D.Žura
7. srpnja 2022. - 19:24

Jesu li u KK Zadar izabrali novog trenera? 

Je li doista riječ o povratku Danijela Jusupa na zadarsku klupu odakle bi trebao doći nakon rada u Širokom Brijegu?

To u ovom trenutku ne zna nitko! Denis Pleslić kao novi sportski direktor u čijem je domenu upravo pitanje trenera i igrača, ili nam se samo čini tako, isključio mobilni uređaj, pa se od njega nije moglo saznati ništa!?

David Gunjević, (ne)službeni direktor, poznato nam je   nema ingerencije za odgovor na  upit o novom treneru. Enio Meštrović, član Nadzornog odbora, oglasio se porukom na naš poziv:

- Dobit ćete službenu obavijest od KK Zadra, o svemu. Mislim sutra - rekao je. Na Facebook stranici  postavljena je nekakva silueta, prema kojoj pratitelji zaključili kako je riječ o Jusupu...

image

Radi li se o Danijelu Jusupu?

Kkzd/arhiva/

I zadnja stanica na koju je otišlo nimalo nebitno pitanje bio je Ante Rubeša, predsjednik Nadzornog odbora, koji je pravo u glavu kazao:

- Nije ništa gotovo! A kad već pitate za službenu Facebook stranicu, stvarno ne znam kakva je to taktika sa siluetama i tko to radi, jer nemam upliva u FB. Imamo i sportskog direktora Pleslića s kojim još nismo potpisali ugovor. On mi je rekao da je Jusup njegov prvi kandidat, ali ništa konkretno nemamo, ni ugovora niti bilo što drugo  – zaključio je Rubeša.

Igra skrivača se nastavlja. Pogodi tko sam?

25. travanj 2024 07:03