StoryEditorOCM
SportUPITAN OSTANAK

Igrač KK Zadar Darko Planinić na vlastiti zahtjev zatražio raskid ugovora i to iz obiteljskih razloga? Iz kluba se još uvijek nisu oglasili...

Piše Dražen Žura
30. rujna 2020. - 15:42

Kako je došao tako je i otišao, stara je narodna poslovica u koju možemo smjestiti i košarkaša Zadra, Darka Planinića koji je ovoga ljeta neočekivano osvanuo na Višnjiku, ubrzo potom i potpisao "otvoreni ugovor".

Neslužbeno doznajemo kako je Darko na vlastiti zahtjev zatražio raskid ugovora i to iz obiteljskih razloga.

Međutim, iz provjerenih izvora također imamo informaciju kako do raskida nije došlo, ali se Planinić poveo navedenim razlozima i nije ga se moglo vidjeti na treningu Zadra koji se priprema za dvije važne utakmice s Goricom u HT Premijer ligi i Mornarom u dvorani "Krešimir Ćosić" na otvaranju regionalne lige. 

Je li Planinić dobio nekoliko dana za sređivanje, svojih, kako je naveo obiteljskih razloga u čiju prirodu nitko nije ulazio, pa ga nakon toga opet možemo očekivati u zadarskom dresu znat će se jako brzo. Uglavnom, iza Planinića su dvije službene utakmice, sa Šibenkom i Cibonom, obje na domaćem parketu. 

Iz kluba se nisu oglasili na navedenu temu, pa se logičnim nameće odgovor kako je doista u pitanju "minuta odmora"! 

Međutim, poučeni nekim ranijim iskustvima, onaj tko ode taj se više ne vraća, niti bi u neku ruku bilo ozbiljno prema klubu koji ima svoju reputaciju, ma koliko god neki mislili drukčije, da se preko leđa KK Zadar rješavaju životna pitanja. Mnogi bi europski klubovi, zašto ne i Zadar rekli: "Darko hvala, mi idemo dalje, uvažavajući sve obiteljske probleme"!

25. travanj 2024 05:47