StoryEditorOCM
SportTRUD SE ISPLATIO

Igrački HV Posedarje svoj su rad okrunili prvim mjestom na ljestvici Prve županijske nogometne lige Zadra. Sada ih čekaju novi izazovi...

Piše IVICA GJERGJA
19. svibnja 2020. - 13:48

Vrijedni i marni članovi HV Posedarje svoj su rad okrunili prvim mjestom na ljestvici Prve županijske nogometne lige Zadra. Oni u posljednjih nekoliko godina igraju značajnu ulogu u ovoj ligi, grade svoju igru iz susreta u susret, iz godine u godinu, i ovaj je rezultat sve samo ne slučajan. Iako radi poznatih razloga, korona virusa, nisu proglašeni prvacima, sve prerogative prvaka uživaju i tako se osjećaju. Štoviše, igraju kvalifikacije za ulazak u Treću HNL-Jug.

-Da bi igrali kvalifikacije trebamo do 05. lipnja prikupiti svu dokumentaciju za dobivanje licence. Na tome radimo, osobno sam kao i ostali članovi uprave optimist, nećemo „probiti“ rokove. Igrati treću ligu nije nam po svaku cijenu, no uvjeren sam da bi time ispunili želju naših navijača jer Posedarje voli nogomet, a mi smo u posljednje tri godine dosta napredovali i ovo bi nam bila velika nagrada- kaže nam tajnik HV Posedarja, Marko Ćirak pa nastavlja:

-Odluku o tome donosi komisija koja nam dolazi u obilazak, i uvjerava se može li nam se izdati licencu za kvalifikacije i susreti Treće lige. 30. lipnja donosi se Odluka o kvalifikacijama, a s kim, saznat će se naknadno. U kvalifikacijama će se naći prvaci iz četiri dalmatinske županije, dobiju li svi licencu, ždrijebom će se izvući dva para iz kojih će pobjednici u viši rang. Ako pak licencu netko ne može dobiti, tada je izravno moguće ući u Treću- kaže nam Marko.

Evo tko je u HV Posedarju 1999/2020. g, izborio kvalifikacije iz Zadarske županije – sastav:

Marko Ivančić, Anđelo Paleka, Antonio Srzić, Jure Ivandić, Luka Klanac, Bruno Crnjak, Josip Jukić, Luka Zdrilić, Mateo Rončević, Mario Surać, Vice Klanac, Ivan Matek, Toma Magaš , Franko Surać, Josip Ivković, Nino Jurjević-Adžić, Šimun Zdrilić, Ante Lerga, Josip Gospić, Niko Lučić, Dominik Rončević, Ivan Knežević, Ivan Galić, Patrik Knežević, Marko-Domagoj Lončar, Toni Jović, Tome Jović. Trener: Ivan Brala.

24. travanj 2024 20:12