StoryEditorOCM
SportDANAŠNJE UTAKMICE

Igralo se u Škabrnji, Sinju i u Zagrebu; od tri kluba samo je HNK Zadar odnio pobjedu

Piše Ivica GJERGJA
5. veljače 2022. - 17:49

Županijski trećeligaši, HV Posedarje, Primorac i Zadar odigrali su danas prijateljske provjerne utakmice. Donosimo rezultate: 

HV POSEDARJE – DUGOPOLJE 1:3

Na igralištu Vlačinama u Škabrnji, HV Posedraje je ugostilo momčad drugoligaša Dugopolje i s njima odigralo prijateljsku utakmicu. Gosti su pobijedili (3:1) iako nije bitan bio rezultat nego da se treneri Vjeran Simunić (HV Posedraje) i Josip Butić (Dugopolje) uvjere u mogućnosti svih igrača s kojima trenutno raspolažu. Istin,a što se tiče rezultata Vitezovi su poveli preko Matea Rončević u 10. minuti, dok su bili svježi igrali su dobro, no kako je utakmica odmicala Dugopolje je preuzimalo inicijativu.

Za HV Posedraje su igrali: Ivančić, Jurjević, D. Torbarina, Klanac, Kevrić, Begonja, Tokić, Brkić, Rončević, Smokrović, K. Torbarina. Još su igrali Pedišić, Pevalović, Ivandić, Gambiraža, Knežević. Trener: Vjeran Simunić.

JUNAK – PRIMORAC 3:2

U Sinju na tamošnjem gradskom stadionu odigrana je utakmica trećeligaša Junaka i Primorca. Junak je porazio gosta (3:2), no prvi dio susreta odigran je bez zgoditaka, da bi u drugom poveli igrači Primorca preko Marića (49) i Birkića (55). No nisu se domaćini predavali nego su u smiraj utakmice postigli tri zgoditka te pobijedili. Oba trenera, Labrović kod domaćina i Moravčić kod gosta, dali su priliku svim igračima da igraju. Prikazanim na kraju su oba zadovoljna u ovoj fazi priprema.

Za Primorac su igrali: Stojanov, Kulaš, Bitunjac, Vodopija, Birkić, Lazarevski, Marić, Mekić, Musa, Katuša, Jurišić. Još su igrali: Demo, Nakić, Šarin, Colić, Bezinović, Lokin, Perica, Šindija, Kadija. Trener: Marko Moravčić.

TRNJE – ZADAR 0:1

Svoju provjernu utakmicu u tijeku priprema nogometaši HNK Zadra su odigrali sa NK Trnjem u Zagrebu. Zadrani su golom Đevelkaja pobijedili 1:0. Ovo je Zadru četvrta provjerna utakmica. Sljedeća utakmica u pripremama Zadra bit će sa Primorcem iz Biograda u sljedeću subotu 12. veljače, a što će biti posljednja utakmica prije početka prvenstvenog nadmetanja – početka drugog dijela Treće HNL-Jug, 19. veljače.

20. travanj 2024 13:09