StoryEditorOCM
SportHNK ZADAR

Imenovani trener i pomoćnik trenera prve momčadi, sa radom se počinje 1. kolovoza

Piše D.Knežević
21. srpnja 2020. - 13:27

Hrvatski nogometni klub Zadar, kao sastavni dio oblikovanja svojih natjecateljskih kategorija – od najmlađih do seniora – donio je 21. srpnja 2020. odluku o izboru i imenovanju trenera prve momčadi i pomoćnika trenera prve momčadi. Trener seniorske momčadi će biti Marko Pinčić, dok će njegov pomoćnik biti Josip Butić.

Trener Marko Pinčić i njegov pomoćnik Josip Butić okupit će seniorsku momčad 1.08.2020. Seniorska momčad HNK Zadar bit će definirana odmah po izboru i imenovanju  prvog i pomoćnog trenera i počet će s treninzima i ostalim aktivnostima u skladu s usvojenim planom i programom rada.

U sljedećoj natjecateljskoj sezoni seniorska momčad HNK Zadar nastupat će u natjecanju županijske razine, a proklamirani srednjoročan klupski natjecateljski cilj za seniore jest da, osmišljeno i sustavno radeći na  razvoju igrača, te oblikovanju prepoznatljivoga stila igre, u konačnici i unaprjeđenju nogometa, iz sezone u sezonu u optimalnom roku ostvaruje sudjelovanje u višem i višem stupnju natjecanja.

Treneri su odmah nakon imenovanja kazali kako su u dobroj vjeri pristupili razgovorima, nakon čega su, u interesu boljitka nogometa u Zadru i u Zadarskoj županiji, odlučili prihvatiti mjesta trenera i pomoćnog trenera pri čemu žele dati svoj puni doprinos ostvarenju svih proklamiranih ciljeva HNK Zadar.

10. prosinac 2023 02:34